2023-09-16 16:30:04
Φωτογραφία για Σάσα Σταμάτη: «Μου γύρισαν την πλάτη...»
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/9 η Σάσα Σταμάτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε μέσα από αυτό να ευχαριστήσει κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα της showbiz για το γεγονός ότι της έδωσαν συνέντευξη, όταν κάποιοι άλλοι αρνούνταν.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη έγραψε: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους: Μιμή Ντενίση, Παντελή Καναράκη, Έλενα Ράπτη, Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιάννη Μπέζο, γιατί μου έδωσαν συνέντευξη όταν οι άλλοι μου γύρισαν την πλάτη»

Αυτή η ανάρτηση που έκανε η Σάσα Σταμάτη συνδέεται με το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η δημοσιογράφος είχε διακόψει θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, όπου για εκείνη την περίοδο πρόσφατα δήλωσε:

«Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού, από όλους τους καλλιτέχνες. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, τους λατρεύω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, έκανα λάθος. Το πλήρωσα. με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ