2023-09-19 13:40:01
Φωτογραφία για Μάκης Πουνέντης: «Θέλω να μη γυρίσει να πει κανείς “Τι τον έβαλαν αυτόν τον βλάκα εκει;”»

Το όνομά του Μάκη Πουνέντη για τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου του OPEN, ακούγεται πολύ δυνατά, με τον ίδιο τον παρουσιαστή να απαντά σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω του.

Συγκεκριμένα, ένα σενάριο που ξεπρόβαλε αυτή τη φορά στο Breakfast @Star, είναι ότι υπάρχουν δύο νέοι υποψήφιοι για να καθίσουν στο πάνελ της Ναταλί Κάκκαβα, η οποία φιγουράρει ως η παρουσιάστρια της εκπομπής αυτής. 

«Μια συζήτηση έχω κάνει μόνο. Τα είπαμε, σε πολύ ωραίο κλίμα, με πολύ καλή διάθεση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι ότι έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις ή ότι θα είμαι εκεί. Ακόμα τίποτα» ξεκαθάρισε ο Μάκης Πουνέντης για τις φήμες που τον θέλουν στη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου του OPEN, μαζί με τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Τηλεόραση έχουμε κάνει και δεν είναι κάτι πρωτόγνωστο για εμένα. Το θέμα είναι να έχω νόημα ύπαρξης στην εκπομπή, αλλιώς θα είχα βγει, θα είχα κάνει κι άλλα πράγματα», τόνισε.

Για το αν θα πάρει τη θέση του Τριαντάφυλλου: «Αυτά είναι θέματα του προγράμματος. Στην κουβέντα που κάναμε δεν συζητήσαμε για ονόματα άλλων. Η ουσία είναι, έχω νόημα ύπαρξης σε αυτήν την εκπομπή του Σαββατοκύριακου; Αν ναι να το συζητήσουμε, αν όχι υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να κάνουν τηλεόραση αυτήν την περίοδο».

«Δεν θα μπορούσα εύκολα να είμαι σε καθημερινή εκπομπή αφού έχω το ραδιόφωνο. Αν θα συζητούσα κάτι θα ήταν σε εβδομαδιαία βάση ή σαββατοκύριακο. Δεν μπήκαμε σοβαρά σε συζητήσεις για το ποιοι θα είναι στην εκπομπή. Ποτέ δεν κρίνω τα άτομα που θέλουν στις εκπομπές, δεν λέω “θέλω εκείνον ή τον άλλον”, εκτός κι αν είναι δική μου η εκπομπή, τη στήνω εγώ και έχω πάει δική μου πρόταση. Δεν πρέπει να παίζουμε με τα χρήματα και τους μισθούς των άλλων παιδιών. Μακάρι η τηλεόραση να μπορούσε να τους χωρέσει όλους. Αυτό που θέλω είναι να μη γυρίσει να πει κανείς “Τι τον έβαλαν αυτόν τον βλάκα εκει;”», τόνισε.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίτη, 19/9/2023: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίτη, 19/9/2023: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ