2023-09-22 09:25:34
Φωτογραφία για Ζωή Κρονάκη: Έκανε η Μάριον Μιχελιδάκη μία καλή προσπάθεια; Ή το αποδεικνύει το ότι δεν είναι τώρα στην τηλεόραση;
Συνέντευξη στη Σοφία Μανουσακίδου και στην κάμερα του "Breakfast@Star" παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη.

Η παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κριτική του Δημήτρη Παπανώτα όσον αφορά την επιλογή του Τάσου Ιορδανίδη στην παρουσίαση της εκπομπής "Μπαμπά-δες".

"Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν είπε κάτι που δεν περνάει από το μυαλό όλων, όμως ο Τάσος Ιορδανίδης απάντησε με τον καλύτερο τρόπο. Ο άνθρωπος είπε ότι είναι ένα εύλογο σχόλιο και ότι εγώ θα το κάνω από καρδιάς" δήλωσε η Ζωή Κρονάκη.

Για την Τζένη Θεωνά στην παρουσίαση της εκπομπής "Μαμά-δες", η Ζωή Κρονάκη είπε: "Επειδή το project "Μαμά-δες" το γέννησα σε εισαγωγικά συζήτησα με τους ανθρώπους της ΕΡΤ και με την Τζένη Θεωνά. Κάναμε μαζί κάποια γυρίσματα πρώτα και μου άρεσε πάρα πολύ εξ' αρχής".

Θα έφευγε από την ΕΡΤ; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: "Δεν ξέρω εάν θα έφευγα από την ΕΡΤ. Στην ΕΡΤ μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και όχι για τα νούμερα τηλεθέασης".

Όταν της ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη Μάριον Μιχελιδάκη και τη πορεία της στο Open, μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ, η Ζωή Κρονάκη αναρωτήθηκε: "Θεωρούμε ότι ότι η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε μία καλή προσπάθεια ή όχι; Ή το αποδεικνύει το γεγονός ότι δεν είναι τώρα στην τηλεόραση; Υπάρχουν εκπομπές που μπορεί να είναι πολύ ωραίες αλλά να αποτυγχάνουν στην ώρα τη συγκεκριμένη, στη ζώνη τη συγκεκριμένη".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ