2023-09-22 17:00:03
Φωτογραφία για Έλλη Τρίγγου: Αυτή είναι η σκηνή που την συγκίνησε στη Μάγισσα

 



Με μια πλοκή σκοτεινή και περίπλοκη, που όμοιά της δεν έχουμε ξανά δει στην ελληνική τηλεόραση, η «Μάγισσα» έρχεται σαν ένα μεγάλο στοίχημα από τον ΑΝΤ1, με σκοπό να μας ταξιδέψει πίσω στο 1818.



Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, η Έλλη Τρίγγου μιλά για όλα σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει και ποια σκηνή τη συγκίνησε στη Μάγισσα.



Πώς προέκυψε ο ρόλος της Θεανώς;



Δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι τόσο γρήγορα μετά τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά με πήρε μια μέρα τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου ζήτησε να βγούμε. Εγώ νόμιζα ότι θα λέγαμε τα νέα μας αλλά εκείνος μου πρότεινε να κάνω τον ρόλο της Μάγισσας (γέλια).



Πώς αποκωδικοποιήσατε τον ρόλο σας, μιας που δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;

Κάναμε πολλές πρόβες και συζητάω μαζί με τον σκηνοθέτη, με τους σεναργιογράφους και τους υπόλοιπους. Ασχοληθήκαμε πολύ με την εποχή, με τη χρονολογία και την κατάσταση που επικρατούσε τότε και έτσι σιγά σιγά αρχίσαμε να δημιουργούμε έναν χαρακτήρα. Είναι ένα κορίτσι που κάπως δεν έχει ρίζες και καθώς ξετυλίγονται οι υπόλοιπες ιστορίες, βλέπουμε και τη δική της διαδρομή. Μια ενηλικίωση κυρίως υπαρξιακή.



Υπήρξε κάποια σκηνή που σας έκανε να συγκινηθείτε;

Νομίζω ο τρόπος που θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο. Δούλεψαν πάρα πολλοί άνθρωποι και πολύ σκληρά για να βγει αυτό το πράγμα και αυτό είναι πολύ συγκινητικό.



Στη ζωή σας πιστεύετε στο ένστικτο;

Κυρίως, το ένστικτο με καθοδηγεί πολλές φορές.



Ποιο είναι το αποτύπωμα που θέλετε να αφήσει η σειρά αυτή στον κόσμο;

Μας ενδιαφέρει πολύ να φανεί ότι είναι δυνατόν η ελληνική τηλεόραση να μπορεί βγάλει σειρές που έχουν το επίπεδο της «Μάγισσας». Σε αυτή τη δουλειά συμβαίνουν πράγματα που τα βλέπουμε σε παραγωγές του εξωτερικού, σε πλατφόρμες, οπότε είναι μεγάλη πρόκληση το ότι το κάνουμε σε μια σειρά που θα παίζεται παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα. Και από την άλλη, επειδή είναι και κάπως άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί και έχουν λειτουργήσει μαζί, να μπορέσει να βγει αυτό και προς τα έξω, είπε η Έλλη Τρίγγου στο Λοιπόν.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ