2023-09-30 14:25:01
Φωτογραφία για Έτσι έκανε πρεμιέρα ο Νάσος Γουμενίδης στο OPEN - Τι είπε στην έναρξη;



Πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή, «Επί τόπου», στο Open, έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νάσος Γουμενίδης!

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στο πλατό του, όπου τον περίμεναν οι τρεις συνεργάτες του, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και μίλησε για το νέο του αυτό βήμα και την αλλαγή ρόλου.



«Καλό σας μεσημέρι, είμαστε στο OPEN, είμαι κι εγώ OPEN, κάθε Σάββατο και Κυριακή θα είμαστε μαζί για να αλλάξουμε τη δική σας τηλεοπτική συνήθεια. Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους που μας παρακολουθείτε. Καλούμαι μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να αφήσω αυτό που είχα ως νοοτροπία δουλειάς τα τελευταία 30 χρόνια, δηλαδή να κάνω ρεπορτάζ, να είμαι έξω στο πεζοδρόμιο, να συνομιλώ με τον κόσμο και να μπω στα παπούτσια του παρουσιαστή. Είναι δεδομένο ότι θα κάνω λάθη και σας το λέω εκ προοιμίου γιατί ξέρω ότι κάποιοι θα τρέξετε να κρίνετε, δεν μας απασχολεί…





Αυτό που μας απασχολεί και για αυτόν τον λόγο δομήθηκε αυτή η εκπομπή, είναι να μεταφέρουμε σε εσάς και να μοιραζόμαστε μαζί σας πληροφορίες. Διότι ζούμε στην εποχή της ταχύτητας και της πληροφορίες και όποιος έχει την πληροφορία θεωρείται πλούσιος. Είναι μία εκπομπή διαφορετική, θέλουμε να πιστεύουμε, θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω κι έχουμε κάνει ήδη πολλή δουλειά γι αυτό.



Η εκπομπή θα είναι μια ζωντανή δημοσιογραφική αίθουσα σύνταξης, ένα μοναδικό κύτταρο ενημέρωσης το οποίο θα βγαίνει από εμάς, θα φτάνει σε εσάς κι εσείς απέναντι θα μας κρίνεται», είπε στο ξεκίνημα.



Μία μεγάλη ανθοδέσμη μπήκε στο πλατό από τη διοίκηση του Open, ο Νάσος Γουμενίδης ευχαρίστησε και στη συνέχεια σύστησε στον κοινό τους συνεργάτες του.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ