2023-10-02 16:00:02
Φωτογραφία για Fame Story:  Μάθε τα πάντα για όλη την διαδικασία του ριάλιτι του STAR

 



Fame Story, η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, είναι στο Star!

Τα συναρπαστικά επεισόδια του Fame Story Academy θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ και το λαμπερό Fame Story Live, κάθε Παρασκευή στις 21:00!

Θερμή υποδοχή σε ένα αγαπημένο format, που επέστρεψε πιο λαμπερό από ποτέ, επεφύλασσε το τηλεοπτικό κοινό. Η πρεμιέρα του Fame Story Live βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστό 20,1% στο σύνολο κοινού και 18,2% στο δυναμικό κοινό 18-54! Ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά και στο κοινό γυναίκες 25-44 ξεπέρασε το 30%, κατά τη διάρκεια μετάδοσής του.

Πάνω από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθήσαν για έστω ένα λεπτό την πρεμιέρα του Fame Story Live!

Κάθε Παρασκευή βράδυ ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης θα μας υποδέχεται στο συναρπαστικό Live του Fame Story

. O αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση live shows, αποτελούν μια μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Το Fame Story Live είναι η κορύφωση της εβδομάδας, καθώς οι σπουδαστές της Ακαδημίας παρουσιάζουν μέσα από ένα live performance το αποτέλεσμα της απαιτητικής εβδομαδιαίας προετοιμασίας τους. O στόχος τους δεν είναι απλός, αφού καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής και να αποδείξουν τη μουσική τους εξέλιξη.

Είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να ξεχωρίσουν στα μάτια μιας dream team της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, καθώς ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light θα βρίσκονται εκεί για να σχολιάσουν τη live εμφάνισή τους στη σκηνή. Είναι επίσης μια κρίσιμη στιγμή για να κερδίσουν με την ερμηνεία τους την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, που καλείται να δώσει τη θετική του ψήφο στον σπουδαστή, που ξεχώρισε.

Κριτές, καθηγητές και κοινό παίζουν όλοι καθοριστικό ρόλο στην παραμονή ή όχι των σπουδαστών στην Ακαδημία. Κάθε Live, άλλωστε, θα τους φέρνει ένα «σκαλοπάτι» πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του Fame Story και την κατάκτηση της κορυφής.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Οι 3 σπουδαστές που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση κάθε εβδομάδα, επιλέγονται από τους κριτές, βάσει της απόδοσής τους στο Live. Η ανακοίνωση δεν θα γίνεται στο τέλος του Live, αλλά στην έναρξη του Fame Story Academy κάθε Δευτέρα.

Από εκείνη τη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή, πριν το Live, το κοινό μπορεί να ψηφίζει μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή SMS σε ποιόν/α από τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση θέλει να χαρίσει την πολυπόθητη ασυλία. Οι γραμμές της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας θα κλείνουν λίγο πριν την έναρξη του Live.

Το Live ξεκινά δυναμικά και με έντονο καρδιοχτύπι μεταξύ των σπουδαστών, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει τα αποτελέσματα της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος ή ποια, δηλαδή, από τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση σπουδαστές έχει κερδίσει την ασυλία για τη βραδιά και εξαιρείται από τη διαδικασία αποχώρησης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σπουδαστές, μετά την ανακοίνωση της ασυλίας είναι πια 2, η αγωνία όμως δεν τελειώνει. Κανείς δεν μπορεί να επαναπαύεται! Μετά την ανακοίνωση της ασυλίας, έρχεται η ώρα για την εβδομαδιαία αξιολόγηση των σπουδαστών από το Συμβούλιο των Καθηγητών. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει σε κριτές και κοινό ποιον σπουδαστή ή ποια σπουδάστρια έχει επιλέξει το Συμβούλιο των καθηγητών για να είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση της βραδιάς, από την απόδοσή του στην εβδομάδα.

Οι γραμμές ψηφοφορίας ανοίγουν για τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση σπουδαστές. Για αυτούς ξεκινούν από μηδενική βάση. Όλα κρίνονται από την εμφάνισή τους στη σκηνή και την ερμηνεία τους τη συγκεκριμένη βραδιά. Το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ποιον ή ποια θέλει να κρατήσει στην Ακαδημία του Fame Story.

Όλοι οι σπουδαστές παρουσιάζουν ζωντανά το τραγούδι τους στην εντυπωσιακή σκηνή του Fame Story Live. Οι εμφανίσεις των σπουδαστών πλαισιώνονται από ξεχωριστό για τον καθένα σκηνικό περιβάλλον, φωτιστική ατμόσφαιρα, χορογραφίες, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για όλους, ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική τους προσωπικότητα.

Ποιος θα καταφέρει να πείσει την κριτική επιτροπή για την εξέλιξή του, να ξεσηκώσει τους εκατοντάδες ανθρώπους που θα βρίσκονται ζωντανά στο πλατό και να μαγνητίσει τους τηλεθεατές; Εκείνος ή εκείνη, που έχει προετοιμαστεί καλύτερα. Εκείνος ή εκείνη, που έχει άσβεστο πάθος για τη μουσική. Εκείνος ή εκείνη, που θέλει να δει το άστρο του να λάμψει.

Με την ολοκλήρωση όλων των live acts, ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του κοινού και να κλείσουν οι γραμμές.

Η κορυφαία στιγμή της διαγωνιστικής βραδιάς πλησιάζει!

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει ποιον στήριξε με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό, χαρίζοντάς του την ασυλία και εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην Ακαδημία του Fame Story! Στη συνέχεια, έχοντας δίπλα του τους 2 υποψηφίους προς αποχώρηση, δίνει το λόγο στους κριτές να επιλέξουν ποιος από τους 2 θα αποχωρήσει από την Ακαδημία. Αμέσως μετά ανακοινώνεται ζωντανά ποιος αποχωρεί.

Η επιλογή των επόμενων 3 υποψηφίων προς αποχώρηση είναι απόφαση της κριτικής επιτροπής σύμφωνα με την απόδοσή τους στο Live, απόφαση η οποία ανακοινώνεται τη Δευτέρα στην έναρξη του Fame Story Academy.

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας του Fame Story, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Fame Story Live και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο

Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά,

γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Δείτε εδώ το trailer του Fame Story της Δευτέρας 2/10: https://youtu.be/te2fZg0hiL8

Fame Story Academy

Δευτέρα έως Πέμπτη αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ

Fame Story Live

με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00!

 Συντελεστές Fame Story Academy

Παραγωγός: Barking Well Media

Παρουσιαστής: Νίκος Κοκλώνης

Head Of Project: Έλενα Κατραβά

Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός

Project Manager: Μάνος Βουράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Καργόπουλος

Αρχισυνταξία: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου- Ναυσικά Λαλιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας :Θέμης Μερτύρης

Διευθύντρια Ακαδημίας: Ηρώ

Υπεύθυνος Τμήματος Φωνητικής: Άλεξ Παναγή

Vocal Coaches: Νικόλας Ραπτάκης -Στεφανία Ρίζου

Καθηγητής χορού-Χορογράφος: Χάρης Κούσιος

Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης: Μαρία Σολωμού

Image Maker :Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Social Media Trainer:Φίλιππος Ιωάννου

Special Guest: Νίνο

Συντελεστές Fame Story Live

Εκτέλεση Παραγωγής - Παραγωγός: Barking Well Media

Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός

Παρουσιαστής: Νίκος Κοκλώνης

Επιτροπή: Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος, Light

Head of Project: Έλενα Κατραβά

Project Manager: Μάνος Βουράκης

Project Manager Live: Λίτα Μπούτση

Σκηνογράφος: Σοφία Δροσοπούλου

Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Executive Producer: Ντόρα Πνευματικάτου

Διεύθυνση Παραγωγής Live: Γιώργος Σταματίου - Χάρης Καραλής

Ενορχηστρωτής: Θοδωρής Ντάρμας

Image Maker: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ