2023-10-07 17:00:02
Φωτογραφία για «Στον “Γιατρό” είχαμε ανθρώπους που …»
Στη νέα σειρά του Alpha, «Ο γιατρός», απολαμβάνουμε την Τζωρτζίνα Λιώση, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τον ρόλο της, ενώ απάντησε για τον σύζυγό της Ντένη Μακρή, αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

«Είχα 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Έγινε μια άρτια δουλειά με πολύ λεπτομέρεια. Ήταν αρκετά δύσκολα στο να πραγματοποιηθεί. Είχε ιατρικούς όρους, χειρουργεία που έπρεπε να δείξουμε, είχαμε ανθρώπους που μας βοήθησαν στο να μην κάνουμε πράγματα που θα φαίνονταν ότι δεν είναι σωστά», δήλωσε αρχικά για τη σειρά του Alpha.

Για τον γάμο της με τον Ντένη Μακρή, απάντησε: «Ήρθε από μόνο του και αποφασίσαμε να κάνουμε μια γιορτή για την αγάπη».

Για τα παιδικά της χρόνια: «Ήμουν ένα παιδία που είχε μια ροπή προς τη δημιουργία. Μεγαλώνοντας ήρθε το κομμάτι της λογικής. Στο γυμνάσιο αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ψυχολόγος. Έχουν υπάρξει χρόνια στο σχολεία που τα θυμάμαι δύσκολα και πιο σκοτεινά. Αυτό που έχω κρατήσει και το μόνο που θέλω να επικοινωνώ είναι πως ό,τι και να σε συμβουλεύει κάποιος, αν δεν καταλάβεις τη δύναμή σου, μην περιμένεις από κανέναν άλλον να σε καταλάβει ή να συμπορευθεί μαζί του. Οφείλουμε να είμαστε μοναδικοί και διαφορετικοί, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να είμαστε ευτυχισμένοι».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ