2023-10-07 14:30:02
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: “Με τη Ναταλία Γερμανού μιλάμε κάθε Δευτέρα”
Ο Κώστας Τσουρός μιλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και εξήγησε γιατί ακούει τις «κακές» κριτικές, ενώ προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή, λέγοντας πως είναι αυτό που είχε στο μυαλό του και χαίρεται που αυτό βγαίνει στον κόσμο.

«Χαίρομαι για την αποδοχή της εκπομπής μου στον κόσμο. Παίρνω ωραία μηνύματα. Χρειάζονται διορθώσεις στην εκπομπή. Όσοι ενδιαφέρονται πράγματι να πάω καλά, μου είπαν πράγματα και διορθώνομαι. Περισσότερο θέλω την κακή κριτική, παρά την καλή. Άνθρωποι που εμπιστεύομαι μου έκαναν παρατηρήσεις. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κακή κριτική και δεν τους δίνουμε σημασία».

Όπως είπε ο Κώστας Τσουρός, «όλοι οι καλοί χωράνε στην τηλεόραση και το Σαββατοκύριακο που είναι πιο χαλαρό».

«Έχουν μπει πολλοί στη μάχη. Μου αρέσει να υπάρχουν απέναντι εκπομπές για να γίνεται ο καθένας καλύτερος. Με την Ναταλία Γερμανού μιλάμε συνέχεια και πριν ξεκινήσει η εκπομπή και μετά. Στα διαλλείματα δεν κοιτάω το κινητό μου, αλλά με την Ναταλία μιλάμε κάθε Δευτέρα».


Αναφερόμενος ο Κώστας Τσουρός στις δηλώσεις που είχε κάνει για τους παρουσιαστές είπε πως υπάρχουν άνθρωποι στη δουλειά και βγαίνουν κάποια στιγμή μπροστά και άλλοι που τους παίρνουν από το χέρι και γίνονται παρουσιαστές σε ένα βράδυ.

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει ανθρώπους που έγιναν παρουσιαστές σε μία νύχτα. Δεν χρειάζεται να ονομάσω. Τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση υπήρχε η τάση να έρχονται άνθρωποι που δεν ήταν στο χώρο. Και η Σίσσυ ήταν σε πάνελ και έγινε παρουσιάστρια και ο Μουτσινάς, η Τσιμτσιλή, η Καινούριου και η Τσολάκη. Η Μαρία Αναστασοπούλου από ρεπόρτερ έγινε παρουσιάστρια, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η Ανθή Βούλγαρη. Εγώ είναι το τελευταίο παράδειγμα. Για την Ελεονώρα Μελέτη δεν είπα κάτι, αλλά σχολίασα αυτό που είπε περί “ατζέντας”. Επειδή είμαι από αυτά τα παραδείγματα έκρινα πως η άποψη μου θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι κουλό να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και την Ελεονώρα Μελέτη».

«Ήμασταν δύο χρόνια συνεργάτες και ξέρετε τη σχέση μας. Δεν άλλαξε μέσα σε έναν μήνα. Η κουβέντα έχει να κάνει και με τις σχέσεις των ανθρώπων, πως συμπεριφέρεται ο κάθε πανελίστας και πώς ηγείται κάποιος παρουσιαστής μίας εκπομπής. Δεν φταίει πάντα ο ένας αλλά και οι δύο αν κάτι συμβαίνει».

Τέλος, είπε πως είναι έτοιμος να τον σατιρίσουν για τα γραφικά της εκπομπής αλλά πιστεύει πως στην τηλεόραση η εικόνα μετράει και του αρέσει να τα βλέπει.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ