2012-07-01 15:58:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ Η ΦΕΝΕΡ...
Σήμερα 1η Ιουλίου ανοίγει και επίσημα η «αγορά» του ΝΒΑ!

Έτσι οι Νιου Υόρκ Νικς, μπορούν να καταθέσουν επίσημα πλέον πρόταση στον Γιώργο Πρίντεζη, από τη στιγμή που ενδιαφέρονται για τον ερυθρόλευκο φόργουορντ και ο ίδιος δείχνει να περιμένει την προσφορά τους.

Παράλληλα, στην Τουρκία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, προερχόμενα μέσα από τη Φενέρ, τα οποία θέτουν ως τον επόμενο μεγάλο στόχο τους τον Πρίντεζη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την "Fanatik" η Φενέρ είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Γιώργο Πρίντεζη, έχοντας προσφέρει στον μάνατζέρ του 1.2 εκ. ευρώ ετησίως, χρήματα που ξεπερνούν κατά λίγες χιλιάδες αυτά τα οποία ζήτησε ο Πρίντεζης από τον Ολυμπιακό (3.3 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο) και φυσικά, αρκετά περισσότερα απ’ αυτά που του πρόσφεραν οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας (2.25 εκ. για τρία χρόνια).

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του έχει δείξει ότι η προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός, οπότε το να αφήσει τους ερυθρόλευκους για την Φενέρ (ή ακόμα την ΤΣΣΚΑ που και αυτή του έχει κάνει πρόταση) φαίνεται πολύ δύσκολο.

Θέλει και περιμένει όμως να δει την πρόταση του ΝΒΑ που θα είναι η χαμηλότερη που προβλέπεται για τους… πρωτοετείς, ωστόσο δείχνει έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με μία κατάσταση που ονειρεύονταν από μικρό παιδί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ