2023-10-12 12:04:54
Φωτογραφία για ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ για τα συνδρομητικά Windows 12





Στις 5 Οκτωβρίου αναφέραμε ότι η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά των Windows ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε συνδρομή.

Το Windows Central δημοσίευσε όμως μια νέα αναφορά, καταρρίπτοντας τις φήμες για μια επερχόμενη συνδρομή στα Windows “12”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, ο κώδικας που ανακαλύφθηκε δεν σχετίζεται με την επόμενη έκδοση των Windows, η οποία αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Ο κώδικας αναφέρεται σε μια συνδρομητική έκδοση που εντοπίστηκε πρόσφατα, την Windows 11 IoT Enterprise.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε ότι η Microsoft θα κλειδώσει ορισμένα μέρη των Windows πίσω από κάποιο είδος συνδρομής.

Για παράδειγμα, η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμη για τακτικούς καταναλωτές τα windows 365, μια αποκλειστική υπηρεσία για επιχειρήσεις. Αυτό θα επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους να χρησιμοποιούν υπολογιστές Windows που βρίσκονται στο cloud για τις καθημερινές τους ανάγκες. Επομένως, αν δούμε περισσότερες αναφορές σε νέες συνδρομές μέσα στον κώδικα των Windows δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει. Ωστόσο, το κυρίως πιάτο, τα Windows “12”, θα παραμείνει ένα προϊόν που θα πρέπει να πληρωθεί μία φορά.

Η Microsoft δεν θέλει να γίνει η μόνη εταιρεία που διαθέτει το λειτουργικό της σύστημα χρησιμοποιώντας συνδρομές.

Σήμερα είναι η μόνη εταιρεία που χρεώνει στους πελάτες της το λειτουργικό της σύστημα, ενώ η Google και η Apple προσφέρουν τα δικά τους δωρεάν, τεχνικά τουλάχιστον.

Θα ήταν πολύ δύσκολο για τη Microsoft να εξηγήσει στον μέσο καταναλωτή γιατί πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα για να χρησιμοποιεί τα Windows. Η αναφορά από το Windows Central ισχυρίζεται ότι το κύριο μέρος των Windows και τα βασικά στοιχεία του δεν θα απαιτήσουν ποτέ κάποια συνδρομή.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ