2023-10-13 08:22:56
Φωτογραφία για Η πρώτη συνέντευξη με ρομπότ στην Ελλάδα: «Ξέρω την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ»

 



Ο Astronio είναι αρκετά γνωστός στην κοινότητα του ελληνικού Youtube συγκεντρώνοντας χιλιάδες views.



Ο Astronio κατάφερε να πραγματοποιήσει την πρώτη συνέντευξη με το γνωστό ρομπότ Sophia, που θεωρείται ως το πρώτο ρομπότ - πολίτης. Ανά περιόδους έχει εμφανιστεί σε πολλά talk shows στις ΗΠΑ, ενώ έχει κάνει τον Jimmy Fallon να μείνει με το «στόμα ανοιχτό».



Αυτή την φορά η Sophia πραγματοποίησε την πρώτη της συνέντευξη στην Ελλάδα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Μεταξύ άλλων συζήτησαν θέματα σχετικά με την ηθική, τον σκοπό ζωής, τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις σχέσεις μηχανών - ανθρώπων, την εξωγήινη ζωή και πολλά ακόμα. Οι ερωτήσεις ήταν εμπνευσμένες από ερωτήματα των ακολούθων του καναλιού στο Instagram και το Facebook.



Αυτή η πρωτοποριακή συνέντευξη με τη Sophia μας παρέχει ενδιαφέρουσες γνώσεις για τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και τις δυνατότητες που κρύβει. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται, τα όρια μεταξύ της ανθρώπινης και της τεχνητής νοημοσύνης γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα. Οι απαντήσεις της Sophia ρίχνουν φως στις συναρπαστικές δυνατότητες και προκλήσεις που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη στην κοινωνία μας.

Η συζήτηση με ένα ρομπότ αποτελεί απόδειξη της αξιοσημείωτης προόδου που έχει σημειωθεί στον τομέα της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης και μας ενθαρρύνει να αναλογιστούμε τις ηθικές και φιλοσοφικές επιπτώσεις της δημιουργίας ευαίσθητων μηχανών. Αναδεικνύει επίσης την περιέργεια και τον ενθουσιασμό του κοινού να ασχοληθεί με τις εξελίξεις στον τεχνολογικό κόσμο.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ