2023-10-13 08:30:15
Φωτογραφία για ANT1: Ο Σάκης Τανιμανίδης «τρώει» την Μπέττυ Μαγγίρα;



Ακόμα δεν ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν και όλα δείχνουν ότι έχουμε και τις πρώτες ματαιώσεις προγραμμάτων. Έτσι ένα από τα πιο σημαντικά project του ΑΝΤ1 που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο πρόγραμμα του σταθμού δεν θα βγουν φέτος στον τηλεοπτικό αέρα και αυτό λόγω καραμπόλας.



Η αναβολή του β´ κύκλου του «dragons Den» και η μεταφορά του στο δεύτερο μισό της σεζόν σε συνδυασμό με τις χαμηλές επιδόσεις των τηλεοπτικών σειρών έχουν οδηγήσει τα στελέχη του ΑΝΤ1 σε δεύτερες σκέψεις. Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι ιδιαίτερα πιθανό το YFSF να μην βγει ούτε φέτος στον αέρα καθώς πρόκειται για ένα αρκετά ακριβό σόου που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνει περαιτέρω τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό του προγράμματος.



Έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης θα «φάει» στο φώτο-φίνις την Μπεττυ Μαγγιρα, η οποία θα αναλάμβανε την παρουσίαση του σόου από τη στιγμή που η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αρνηθεί την πρόταση του ΑΝΤ1 μετα την αποχωρηση της Μαρίας Μπεκατωρου.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική πρόταση που είχε κάνει το κανάλι στην Μπέττυ Μαγγίρα σε συνδυασμό με την παρουσίαση της εκπομπής το Σαββατοκύριακο ήταν και ένας δεύτερος ρόλος, αυτός του κριτή στο μεγαλεπήβολο σοου, που στην πορεία μετατράπηκε σε ρόλο παρουσιάστριας. Πάντως, πηγές του καναλιού αναφέρουν ότι ο ρόλος της παρουσιάστριας έχει κλειδώσει στην Μπέττυ, πράγμα που σημαίνει ότι όταν θα βγει στον αέρα θα το κάνει εκείνη.



Γράφει η Τίνα Μεσσαροπουλου στο Youfly 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ