2023-10-15 09:22:36
Φωτογραφία για Γιώργος Αυτιάς: Σκληρή απάντηση στα σχόλια του Στέφανου Κασσελάκη – «Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση»
Τη δική του απάντηση στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, με αφορμή τη μακροσκελή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στα social media, με την οποία καλεί τη διοίκηση του σταθμού να «ξεριζώσει την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας», έκανε την τοποθέτησή του από τον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα», ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και τις προθέσεις του.

«Θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στη χθεσινή δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της Αντιπολίτευσης. Κατ’ αρχάς το σχόλιό μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό, όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τις κανόνες ζωής και τον σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

«Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα Μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητα και τη διαφορετικότητά του, να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της Πολιτείας και των κομμάτων, μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον οποίο σέβομαι θεσμικά ανέκαθεν», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.


«35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας. Μακριά από μένα τέτοιες διατυπώσεις και δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου.

Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης. Μια ζωή αγωνιζόμαστε εδώ για τον κόσμο 35 και πλέον χρόνια. Αυτή είναι η θέση και η δήλωσή μου», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Αυτιάς, προς απάντηση στα σχόλια του Στέφανου Κασσελάκη περί ομοφοβικών εκφράσεων του δημοσιογράφου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ