2023-11-24 16:28:44
Φωτογραφία για Το ακούσαμε και αυτό: Δεν βλέπουν ομοιότητες ανάμεσα στο Dot και στο The Break”
Δηλώσεις στην κάμερα της "Super Κατερίνα” έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με αφορμή τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συντάγματος.

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ δήλωσαν ότι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη φωταγώγηση ενώ ρωτήθηκαν και για την εκπομπή "The Break” με τη Βάσω Λασκαράκη.

Αρκετοί εντόπισαν κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στην εκπομπή που παρουσιάζει η Βάσω Λασκαράκη με το "Dot” το οποίο παρουσίαζαν εκείνοι πριν το "Στούντιο 4”.

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη. "Το "The Break” δεν είναι ένα "καμουφλαρισμένο Dot”, είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι άλλη εκπομπή, είναι πάνω στη Βάσω Λασκαράκη, δεν έχει καμία σχέση με το Dot” τόνισε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε επίσης: "Η Βάσω Λασκαράκη δεν είναι μόνο παρουσιάστρια της εκπομπής. Η Βάσω συμμετέχει στην εκπομπή, δουλεύει, δεν εμφανίζεται μία ώρα για να κάνει το γύρισμά της. Το δουλεύει, είναι σκληρά εργαζόμενο κορίτσι”.

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να συμμετέχει στην εκπομπή και τελικά να μένει εκτός, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είπε: "Έχουν ακουστεί πολλά, αλλά μέχρι να τελεσφορήσει κάτι είναι μόνο λόγια. Ο ίδιος δεν αισθάνεται ριγμένος, είναι σε μία πολύ καλή εκπομπή”.

Κλείνοντας, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δήλωσαν ότι δεν τους έχει γίνει πρόταση για την παρουσίαση της Eurovision 2024.

"Έχουμε καθημερνή τρίωρη εκπομπή, για να πας στη Eurovision λείπεις και μία εβδομάδα από την εκπομπή σου. Δεν πας μια μέρα, το παρουσιάζεις και φεύγεις. Είσαι εκεί, πώς θα γίνει η εκπομπή; Δεν έχει γίνει πρόταση” ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ