2023-11-26 06:13:32
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικα  δέντρα στολισμένα στον τοίχο
Eκτός από τα φτιαγμένα από παλέτες ή κλαδιά μερικά ακόμη χριστουγεννιάτικα δέντρα ...εναλλακτικής μορφής και υλικών, ιδέες κατάλληλες όχι μόνον για εκεί όπου ο διαθέσιμος χώρος είναι μικρός για να χωρέσει τον όγκο ενός κλασσικού δέντρου αλλά και για χώρους διακοσμημένους σε μοντέρνο ύφος που θέλετε και η γιορτινή διακόσμηση να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. 

Οι μορφές που μπορεί να πάρει ένα τέτοιο δέντρο "στολισμένο" πάνω στην επιφάνεια ενός τοίχου είναι ...άπειρες ανάλογα με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε και τον τρόπο που θα επιλέξετε τόσο για τον σχηματισμό του βασικού σχεδίου όσο και τα επιπρόσθετα στοιχεία και το πόσο λιτή ή περισσότερο "πλούσια" προτιμάτε την συνολική του όψη.

Το περίγραμμα ενός τέτοιου "έλατου" μπορεί να είναι φτιαγμένο από κλαδιά, ξύλο, απλώς και μόνο από ...χριστουγεννιάτικα φωτάκια, ...ζωγραφισμένο στον τοίχο ή αποτυπωμένο με χαρτί, ύφασμα, διακοσμητικές ταινίες, wall stickers, σύρμα, σκοινί κλπ. τα δε "στολίδια" επίσης μπορεί να είναι περίπου ...εικονικά ή ακριβώς ίδια με εκείνα ενός κλασσικού δέντρου. 


Eκτός από πρωτότυπα, πρακτικά και εύκολα στο ...στόλισμα-ξεστόλισμα πρόκειται σίγουρα για τα οικονομικότερα δέντρα που μπορείτε να φτιάξετε αφού το κόστος τους αν πχ τα κατασκευάσετε με κλαδιά, πρασινάδες ή μόνο με φώτα ή χρησιμοποιήσετε χειροποίητα στολίδια είναι από ...μηδέν έως ελάχιστο. Ταυτόχρονα όλες αυτού του τύπου οι εναλλακτικές μορφές χριστουγεννιάτικων δέντρων προσαρμοσμένες σε ό,τι αφορά το μέγεθος στις απαιτήσεις του κάθε χώρου είναι ιδανικές και για στολισμό επαγγελματικών χώρων, για τοίχους - βιτρίνες καταστημάτων, όπως και  για να δημιουργήσετε ένα δέντρο ...στην είσοδο της πολυκατοικίας ή σε σκεπαστά μπαλκόνια.   

Δείτε και εδώ βήμα-βήμα την πολύ απλή διαδικασία για να φτιάξετε το πιο απλής μορφής χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου με πράσινη γιρλάντα και φωτάκια. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ