2023-11-29 01:11:09
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 75χρονος με Alzheimer. SILVER ALERT!



Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ιωάννης Αλεξούδης, 75 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της 26/11/2023, όταν βγήκε για την καθημερινή του βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Έχει κοντά γκριζόμαυρα μαλλιά, γαλαζοπράσινα μάτια, ύψος 1,70μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μια αθλητική γυαλιστερή ζακέτα με κάθετη λευκή ρίγα στα μανίκια και διπλή φαρδιά ρίγα μπροστά στο στήθος και πίσω στην πλάτη, μπλε σκούρο φούτερ από μέσα, χακί υφασμάτινο παντελόνι, μαύρα παπούτσια με κορδόνια και γυαλιά μυωπίας.

Πάσχει από Alzheimer.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 28/11/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Διαβάστε ακόμη:

Τρία συμπληρώματα διατροφής που είναι ύποπτα για σοβαρές ασθένειεςΓνωρίζετε την εικονιζόμενη; Χρειάζεται την οικογένειά της!Tο πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε άνθρωπο της γρίπης των χοίρων. Tι συμπτώματα εμφάνισεΣε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι γιατροί του ΕΣΥΣάλος με καταγγελία για πασίγνωστο κέντρο αισθητικής στην Αθήνα
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑθλοΠΑΙΔΕΙΕΣ 2023 - 2024
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑθλοΠΑΙΔΕΙΕΣ 2023 - 2024
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ