2023-11-29 08:00:02
Φωτογραφία για Ο πατριός του Μάθιου Πέρι, Κιθ Μόρισον, μιλάει έναν μήνα μετά τον θάνατό του
Οι αγαπημένοι του Μάθιου Πέρι, συμπεριλαμβανομένου του πατριού του Κιθ Μόρισον, μίλησαν έναν μήνα μετά το θάνατο του σταρ των «Friends».

Η οικογένεια του εκλιπόντος ηθοποιού δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το «Matthew Perry Foundation» προς τιμήν της «Giving Tuesday», μιας ημέρας για την υπεράσπιση και τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικές προσπάθειες.

«Είναι σημαντικό για εμάς ως οικογένεια να τιμήσουμε την κληρονομιά του Μάθιου», αναφέρει η δήλωση, μέσω του Entertainment Tonight. «Η δυνατότητα που έχει το "Matthew Perry Foundation" να βοηθήσει όσους υποφέρουν από αυτή την ασθένεια είναι κάτι που είμαστε περήφανοι που το φέρνουμε στον κόσμο».

Το ίδρυμα ιδρύθηκε στις 3 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Πέρι σε ηλικία 54 ετών από προφανή πνιγμό στις 28 Οκτωβρίου. Ο οργανισμός πρόκειται να βοηθήσει όσους παλεύουν με τους δικούς τους εθισμούς.

Ο Μόρισον έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.


«Αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω, αυτό το γήπεδο. Αλλά φέτος είναι διαφορετικό. Και αύριο είναι η "Giving Tuesday"», έγραψε ο παρουσιαστής του «Dateline» στο X, πρώην Twitter. «Κάντε ό,τι μπορείτε - θα ήταν ευγνώμων».

Ο Μόρισον παντρεύτηκε τη μητέρα του Πέρι, τη Σουζάν Πέρι, το 1981. Σχετικά με τον θετό του γιο είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «People» το 2020: «Είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είναι πάντα το κέντρο του δωματίου για κάποιο λόγο, και έτσι ήταν και ως παιδί. Στην ομάδα χόκεϊ, τον έπαιρνα μαζί μου στα παιχνίδια χόκεϊ τα πρωινά του Σαββάτου. Ήταν σαν τον Μάθιου και την ομάδα χόκεϊ. Ήταν αυτός που έβαζε όλα τα γκολ. Ήταν ο τύπος. Το ίδιο και στο γήπεδο του τένις. Ήταν εξαιρετικά, εξαιρετικά καλός στο γήπεδο του τένις και πολύ έντονος. Είναι ένας έντονος, ταλαντούχος, συγκεντρωμένος χαρακτήρας. Είναι πολύ έξυπνος. Αυτό συνέβαινε πάντα καθώς μεγάλωνε».

Όσον αφορά τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά, ο Μόρισσον είπε ότι η επιτυχία του Πέρι δεν τον εξέπληξε.

«Βρισκόταν σε ένα στάδιο όπου [αμφισβητούσε] αν αυτό το πράγμα με την υποκριτική θα λειτουργούσε ή όχι. Τότε ξαφνικά, αγόρι μου, το έκανε ποτέ. Ένα εκατομμύριο πράγματα έχουν ξεπηδήσει από αυτό, αλλά το ότι τον επέλεξαν για έναν τέτοιο ρόλο δεν με εκπλήσσει καθόλου», συνέχισε. «Ταίριαζε ακριβώς με την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του, είτε το έγραψαν γι' αυτόν γνωρίζοντας πώς είναι, είτε το προσάρμοσε περισσότερο για τον εαυτό του, πιθανότατα ένας συνδυασμός των δύο. Αλλά αυτός ο χαρακτήρας είναι ο Μάθιου. Ναι, και πάντα ήταν αυτός. Είναι απλά μια ταλαντούχα ψυχή, ένας έξυπνος τύπος».

Και πρόσθεσε: «Μας αρέσει να τον έχουμε κοντά μας».

Ο Μόρισον αναφέρεται ως ο πληροφοριοδότης που έδωσε λεπτομέρειες για το πιστοποιητικό θανάτου του Πέρι. Το πιστοποιητικό αναφέρει ότι ο Πέρι πέθανε στις 04:17 μ.μ. στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Ο Πέρι δεν ανταποκρινόταν στη σκηνή όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες. Η επίσημη αιτία του θανάτου του εκκρεμεί από τις τοξικολογικές εκθέσεις, αλλά οι αρχικές τοξικολογικές εκθέσεις διαπίστωσαν ότι ο σταρ δεν είχε μεθαμφεταμίνη ή φαιντανύλη στον οργανισμό του κατά τη στιγμή του θανάτου του.

Ο ηθοποιός του "Fools Rush In" κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Hollywood Hills, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου γύριζε την αγαπημένη σειρά για 10 χρόνια, από το 1994 έως το 2004. Οι πρώην συμπρωταγωνιστές των «Friends» έδωσαν το παρών.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ