2023-12-04 16:35:04
Φωτογραφία για Το ACTION 24 γιορτάζει ένα χρόνο από τη δυναμική του επανεκκίνησηΠροβολή των στιγμών που σφράγισαν το προηγούμενο έτος

Ένα χρόνο στη νέα του εποχή «κλείνει» αύριο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, το ανανεωμένο πρόγραμμα του ACTION 24. Ανανεωμένες ενημερωτικές εκπομπές, σύντομα δελτία ειδήσεων, αποκλειστικές μεταδόσεις κορυφαίων αθλητικών οργανώσεων, σύγχρονα ντοκιμαντέρ, σατιρικές, γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εκπομπές, αλλά και κορυφαίες ξένες ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, συνθέτουν το περιεχόμενο του σταθμού που πραγματοποιεί τη δυναμική επανεκκίνησή του.

Το ACTION 24 αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια. Με συνέπεια στην στρατηγική του και τοποθετώντας την «αλήθεια σε πρώτο πλάνο», το ACTION 24 κάνει αναδρομή σε στιγμές και γεγονότα που σφράγισαν την χρονιά που πέρασε και καταγράφηκαν από το φακό του σταθμού.

Η επικοινωνία του ACTION 24 υποστηρίζεται από ένα ευρύ και φάσμα μέσων, τόσο offline όσο και online, που περιλαμβάνουν τηλεόραση, ραδιοφωνικό σποτ, outdoor, digital και banners. Βασικός στόχος του σταθμού, αλλά και όλης της ομάδας των συνεργατών του, είναι να συνεχίσουν να μεταφέρουν έγκαιρα και έγκυρα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, γύρω από την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και τον αθλητισμό.

ACTION 24 με την αλήθεια σε πρώτο πλάνο!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ