2023-12-15 18:08:32
Φωτογραφία για Ο Έρωτας Φυγάς απο  15 Ιανουαρίου  σε άλλο κανάλι...
Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο Open με αφορμή τον «Έρωτα Φυγά». Σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά από Δευτέρα σταματά ενώ στο πρόγραμμα υπήρχε κανονικά με καινούργια επεισόδια.

Στην πραγματικότητα όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική αφού η σειρά κόβεται από το Open καθώς δεν μπόρεσαν να τα βρουν στο θέμα των χρωστούμενων χρημάτων με την barking που έχει αναλάβει τη διαχείριση της ψυχαγωγίας και όλα δείχνουν πως από το νέο χρόνο θα προβληθεί σε νέο κανάλι. Το κανάλι της Παιανίας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι από την Δευτέρα ξεκινούν οι εορταστικές επαναλήψεις. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Έρωτας Φυγάς από 15 Ιανουαρίου θα προβάλλεται σε νέο κανάλι και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 που αγόρασε όχι μόνο τον νέο κύκλο αλλά όλα τα επεισόδια ακόμα και της προηγούμενης σεζόν. Μάλιστα η barking well media το υποστηρίζει ότι διευκόλυνε τον ΑΝΤ1 στο συγκεκριμένο θέμα ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά.

Η σειρά προορίζεται για την prime time ζώνη κι αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα συμβεί με τις άλλες σειρές του καναλιού του Αμαρουσίου καθώς πέραν της Μάγισσας όλες οι άλλες κινδυνεύουν αφού η σειρά θα προβάλλεται στις 21.00.

Πηγή:youfly.com

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ