2023-12-16 13:50:40
Φωτογραφία για Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση
Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και την έκταση που πήρε.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται ανά διαστήματα.

«Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες. Γιατί να μη δέχομαι; Κακά τα ψέματα, είναι λίγο δύσκολο και με τη δουλειά και με τα παιδιά που έχω μέσα στη βδομάδα. Ευτυχώς δεν μου είναι απαραίτητο να μπω σε μια διαδικασία πολύ μόνιμου. Έχω μια άλλη προτεραιότητα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή», είπε για το ενδεχόμενο να μπει σε μια σχέση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Το πρόβλημα ξεκίνησε από ψυχολογικό. Λόγω αυτής της δουλειάς, που έχει και τα καλά και τα κακά της, το κακό είναι ότι κάποια πράγματα μεγενθύνονται και αναγκάζεσαι να τα λύσεις δημοσίως με έναν τρόπο, ενώ είναι θέμα ιδιωτικό. Είναι άλλη κουβέντα, το αν έπρεπε να γίνει δημόσια», εξήγησε.


Πρόσθεσε επίσης: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά το παλεύεις και το προσπαθείς. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο. Δυστυχώς, ο χωρισμός είναι πόλεμος».

Τέλος, είπε: «Κάποιες φορές που έχω πει κάποια πράγματα, προσπαθώ να περάσω κάποιο μήνυμα. Μιλάω και για τα κομμάτια της συνεπιμέλειας που ήταν και δικός μου μπελάς και συνειδητοποίησα μέσα από αυτό πόσος πολύς κόσμος βρίσκει ένα σημείο τριβής και βγάζει τους εγωισμούς του και τον πληγωμένο του εαυτό. Συμφωνώ ότι είναι πόλεμος το διαζύγιο, αλλά όχι αποτυχία. Αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο. Δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μένει στη Μαδρίτη ο Αντσελότι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μένει στη Μαδρίτη ο Αντσελότι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ