2023-12-16 16:16:37
Φωτογραφία για ΤΟ ΚΟΛΠΟ της Google Maps θα ξέρετε πάντα πού έχετε παρκάρει

 



Τέλος στο άγχος των οδηγών σχετικά με το πού έχουν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους έρχονται να δώσουν οι χάρτες της Google (Google Maps) με μια πολύ απλή λειτουργία τους που ελάχιστοι χρήστες γνωρίζουν

.Η δυνατότητα να σημειώσετε στον χάρτη σας το σημείο parking δεν αποτελεί κάτι καινούριο για την εφαρμογή, καθώς είναι διαθέσιμη από το 2017 για τις συσκευές όλων των λογισμικών.

Αυτό που χρειάζεται είναι να πατήσετε δύο κουμπιά, τα οποία θα αποδειχθούν οι καλύτεροί σας φίλοι τις δύσκολες ημέρες της εβδομάδας, όταν παρκάρετε άρον άρον σε ξένη περιοχή.

Μόλις βρείτε θέση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ακριβείς συντεταγμένες



Η λειτουργία είναι διαθέσιμη από το 2017



Αυτή την περίοδο, η Google συνεχίζει να βελτιώνει την συγκεκριμένη λειτουργία της εφαρμογής της, προσθέτοντας την δυνατότητα αποθήκευσης της θέσης στάθμευσης του αυτοκίνητου σας, μόλις φτάσετε στον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Σύμφωνα με το carandmotor.gr, η επιλογή αυτή βρίσκεται στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων που αναγράφει τον χρόνο άφιξης και αποθηκεύει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον λογαριασμό σας. Ταυτόχρονα, τίθεται σε λειτουργία και μία 24ωρη υπενθύμιση στο συνδεδεμένο smartphone σας, για να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας.

Η νέα λειτουργία λαμβάνει υπόψη τις κινήσεις σας στην περιοχή μετά την άφιξή σας. Μπορεί να φτάσετε στον προορισμό σας και να κινηθείτε για αρκετή ώρα αναζητώντας μια θέση στάθμευσης.

Μόλις βρείτε θέση και πατώντας την επιλογή, θα αποθηκεύσετε τις ακριβείς συντεταγμένες του σημείου στάθμευσης του οχήματός σας.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ