2023-12-16 15:07:03
Φωτογραφία για Survivor 2024: Οι αυστηροί κανόνες, οι γερές «καμπάνες» και αυτός που έθεσε όρο τα… 100.000€
Ρεπορτάζ για τον νέο κύκλο του Survivor που ετοιμάζεται για να βγει στον αέρα αρχές Ιανουαρίου έδωσε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Πρόσφατα ο Acun Ilicali πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα προκειμένου να γνωρίσει τους Μαχητές, 30 στον αριθμό μέχρι στιγμής, αλλά και να ξεκαθαρίσει ορισμένα γκρίζα σημεία.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι ιδιαίτερα αυστηρός φέτος προκειμένου να μην υπάρξουν παραβιάσεις και έλαβε και μέτρα.

Συγκεκριμένα, από φέτος αλλάζει η τοποθεσία των καταυλισμών των δύο ομάδων για να αποφευχθούν οι επαφές με τους ντόπιους.

Τα νέα μέρη είναι εντελώς απομονωμένα και μόνος τρόπος προσέγγισής τους είναι με βάρκα. Παράλληλα, θα υπάρχει βαριά κύρωση στους τυχόν παραβάτες οι οποίοι αν δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες θα χάνουν όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει.

Καταργούνται επίσης τα κινητά και για τις όποιες επικοινωνίες θα δίνονται τηλέφωνα από την παραγωγή ενώ απαγορεύονται και τα social media στους εργαζόμενους.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Μελάς αποκάλυψε ότι υπήρξε παίκτης που ζήτησε 12.000€ την εβδομάδα για να πει το «ναι» στο ριάλιτι ενώ έβαλε και όρο ακόμη και αν φύγει τη δεύτερη εβδομάδα να λάβει ένα μίνιμουμ ποσό της τάξης των… 100.000€!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ