2023-12-27 18:16:43
Φωτογραφία για Δέντρο πέφτει στη γραμμή του τρένου και παίρνει φωτιά αναγκάζοντας τις υπηρεσίες να σταματήσουν
Ένα δέντρο που εμποδίζει μια γραμμή τρένου στο Ντάμπαρτον έπιασε φωτιά, προκαλώντας διακοπή στα δρομολόγια .

Τα δρομολόγια προς τον σταθμό Dumbarton East ακυρώθηκαν ή έχουν καθυστερήσει, δήλωσε η ScotRail, καθώς η καταιγίδα Gerrit επηρεάζει τις δημόσιες συγκοινωνίες σε όλη τη Σκωτία.

Ένα δέντρο, που εμποδίζει τη διαδρομή και έρχεται σε επαφή με εναέριες γραμμές, έπιασε φωτιά με τη γραμμή κλειστή καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται για την απομάκρυνση των συντριμμιών και την κατάσβεση της φωτιάς.

Το Network Rail ενημέρωσε τους επιβάτες ότι η παροχή ρεύματος στα γενικά έξοδα είχε διακοπεί καθώς οι μηχανικοί εργάζονταν για να αφαιρέσουν το δέντρο, ενώ μερικά κλαδιά αφαιρέθηκαν από έναν κατεστραμμένο παντογράφο.

Το δέντρο που επηρεάζει τις υπηρεσίες σε μια γραμμή τρένου Dumbarton.

Ένας εκπρόσωπος στο X είπε: «Απαντάμε σε ένα δέντρο στη γραμμή στην περιοχή Dumbarton. Το δέντρο μπλοκάρει τη γραμμή και έχει πάρει φωτιά, η οποία επηρεάζει τις εναέριες γραμμές. Η γραμμή αυτή τη στιγμή είναι κλειστή ενώ έχουμε πρόσβαση για να αφαιρέσουμε το δέντρο και να σβήσουμε τη φωτιά.


«Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια για να αφαιρέσουμε το δέντρο από τη γραμμή. Μόλις αφαιρεθεί, θα αποκαταστήσουμε την παροχή ρεύματος στη γραμμή το συντομότερο δυνατό, επιτρέποντας την επανέναρξη των υπηρεσιών.

Το δέντρο διακόπτει τις υπηρεσίες για τους επιβάτες. Φωτογραφία από το Network Rail

«Οι ομάδες έχουν πλέον αφαιρέσει τα κλαδιά από τον κατεστραμμένο παντογράφο, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αφαίρεση του δέντρου».

news.stv.tv

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ