2023-12-29 10:53:31
Φωτογραφία για ΕΟΦ: Προειδοποίηση για συμπλήρωμα διατροφής. Μην το χρησιμοποιήσετεΟ ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος OCUVIT, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως συμπλήρωμα διατροφής για την εξάλειψη της φλεγμονής των ματιών, την ξηροφθαλμία, την αποκατάσταση της όρασης κ.α. Το σκεύασμα αυτό δεν είναι γνωστοποιημένο συμπλήρωμα διατροφής και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Το OCUVIT διακινείται διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, όπως www.ypyp-fit.gr και www.harmoniqhealth.com, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του δεν έχει έδρα στην Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν ποιος διαχειρίζεται τα στοιχεία τους, ή την εταιρεία που έχει τη νόμιμη κυκλοφορία του προϊόντος.

Επισημαίνεται ότι το σκεύασμα ουδεμία σχέση έχει με τα συμπληρώματα διατροφής της ετ. ‘Bausch+Lomb’, ‘OCUVITE Complete’, ‘OCUVITE Lutein Premium’, και ‘OCUVITE Lutein FORTE’ που διακινούνται στην ελληνική αγορά από την ετ. ‘BAUSCH HEALTH ΕΛΛΑΣ Μον. Α.Ε.’, τα οποία είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ συμπληρώματα διατροφής.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το OCUVIT, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Διαβάστε ακόμη: Κρυστάλλινα σκεύη: Σοβαρός κίνδυνος δηλητηρίασης από μόλυβδοΕΟΦ: Ανακαλεί φάρμακο για τον θυρεοειδήΚαμπανάκι Μαγιορκίνη: Όσοι έχουν ύποπτα συμπτώματα να αποφεύγουν τις συγκεντρώσειςΠόνος στο πόδι: Τι σημαίνει όταν ένας δυνατός πόνος «έρχεται και φεύγει»Συναγερμός στην Πρέβεζα: Εξαφάνιση 80χρονης
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ