2024-01-28 21:58:27
Φωτογραφία για Bruce H. Lipton :Το μυαλό υπερέχει της ύλης;
Η απάντηση εξαρτάται από το ποια επιστήμη ρωτάτε. 

Η επιστήμη της συμβατικής ιατρικής προσπαθεί να μας καθησυχάσει ότι κανένα από τα φαινόμενα νου-σώματος δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. 

Αυτό συμβαίνει επειδή τα σημερινά εγχειρίδια βιολογίας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περιγράφουν το σώμα και τα κύτταρα που το αποτελούν ως μηχανές που αποτελούνται από βιοχημικά δομικά στοιχεία.

Αυτή η αντίληψη έχει προγραμματίσει το ευρύ κοινό να αποδεχτεί την πεποίθηση του γενετικού ντετερμινισμού, δηλαδή την αντίληψη ότι τα γονίδια ελέγχουν τα σωματικά και συμπεριφορικά χαρακτηριστικά. 

Αυτή η θλιβερή ερμηνεία υποστηρίζει την αντίληψη ότι η μοίρα μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με προγονικά χαρακτηριστικά που καθορίζονται από γενετικά σχέδια που προέρχονται από τους γονείς μας, και τους γονείς τους, και τους γονείς των γονέων τους, μέχρι το άπειρο. 

Αυτό κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι "θύματα" της κληρονομικότητας.


Ευτυχώς, το Human Genome Project/HGP έχει τραβήξει το χαλί κάτω από τις πεποιθήσεις της συμβατικής επιστήμης σχετικά με τον γενετικό έλεγχο. 

Αυτό είναι ειρωνικό, διότι είχε ως στόχο να αποδείξει το αντίθετο.

 Σύμφωνα με τη συμβατική πεποίθηση, η πολυπλοκότητα ενός ανθρώπου θα απαιτούσε ένα γονιδίωμα που θα περιείχε πάνω από 100.000 γονίδια. 

Παραδόξως, το HGP ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος έχει περίπου 23.000 γονίδια, σχεδόν τον ίδιο αριθμό γονιδίων που βρίσκονται σε ορισμένα από τα πιο πρωτόγονα ζώα. 

Τα γονίδια που λείπουν τονίζουν την ελαττωματική φύση ενός θεμελιώδους "μύθου-αντίληψης" που διέπει τον γενετικό ντετερμινισμό ... απλά δεν υπάρχουν αρκετά γονίδια για να λειτουργήσει αυτό το μοντέλο!

Έτσι, αν τα γονίδια δεν ελέγχουν τη ζωή ... τι την ελέγχει; 

Η απάντηση είναι: 

εμείς! 

Η εξελισσόμενη επιστήμη νέας τεχνολογίας αποκαλύπτει ότι η δύναμή μας να ελέγχουμε τη ζωή μας προέρχεται από το μυαλό μας και δεν είναι προ-προγραμματισμένη στα γονίδιά μας.

Εξελισσόμενη επιστήμη νέας αιχμής 

αποκαλύπτει το 

ότι η δύναμή μας να ελέγχουμε τη ζωή μας προέρχεται από το μυαλό μας και δεν είναι προ-προγραμματισμένη στα γονίδιά μας.
botanologia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ