2024-02-09 11:01:33
Φωτογραφία για Έρχεται η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» δια χειρός Ρέππα – Παπαθανασίου στον ALPHA - Διαβάστε τα πάντα για τη σειρά
Ένα ανατρεπτικό εγχείρημα έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και έχει την υπογραφή του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία, με τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που θα σατιρίζει δημοφιλή τηλεοπτικά δράματα

Μία σειρά πολύ διαφορετική από όσες έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα, η οποία όμως θα θυμίζει πολλά. O λόγος για τη νέα, ξεκαρδιστική κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, η οποία έχει τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πρόκειται για ένα σίριαλ-παρωδία, που διακωμωδεί όσες δραματικές σειρές έχουν αγαπηθεί και έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο χθες και το σήμερα.

Με τη μοναδική τους γραφή, οι δύο καταξιωμένοι δημιουργοί σκοπεύουν να παρουσιάσουν κάποιες παράλληλες ιστορίες, εμπνευσμένες από δημοφιλή τηλεοπτικά δράματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα, που ξεκίνησε τα γυρίσματα πριν από λίγες ημέρες, αναμένεται να προβληθεί τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Οκτώβριο
. Συνολικά, η σειρά θα έχει 14 επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του καλοκαιριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου πριν από μερικά χρόνια, επιχείρησαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο στον κινηματογράφο με μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο».

Το δυνατό καστ και οι ιστορίες

Στη νέα σειρά θα πάρουν μέρος περίπου 30 ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων καταξιωμένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάτρου όπως είναι οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλλα Σαββίδου, Τάσος Χαλκιάς, Μαρία Λεκάκη, Πάνος Σταθακόπουλος,Έλενα Χαραλαμπούδη, Σοφία Βογιατζάκη, Νίκη Λάμη, Καίτη Κωνσταντίνου, Τζένη Διαγούπη, Θάνος Μπίρκος, Άννα Κουρή, Κώστας Καζάκας και η Μαριαλένα Ροζάκη. Επίσης, με βάση τις πληροφορίες μας, θα συμμετέχουν ακόμα η Τζόυς Ευείδη, ο Μάνος Ιωάννου, ο Αντώνης Καλομοιράκης, ο Ιωάννης Απέργης, ο Χάρης Χιώτης και η Βάσω Γουλιελμάκη.

Στην «Κατάρα της ΤζέλαςΔελαφράγκα» πρόκειται να παρουσιαστούν τέσσερις διαφορετικές ιστορίες. Μία από αυτές λαμβάνει χώρα στα φανταστικά χωριά της Πελοποννήσου Άνω και Κάτω Παπαριά, όπου εξελίσσεται μία αιματηρή βεντέτα, ενώ μία δεύτερη πλοκή ξετυλίγεται σε ένα μοναστήρι. Η τρίτη ιστορία έχει κεντρικούς ήρωες μία τουρκική οικογένεια και μία οικογένεια βαρόνων, ενώ, τέλος, μία τσιγγάνα ερωτεύεται έναν λευκό άντρα. Συνολικό, στην ξεκαρδιστική αυτή κωμωδία το κοινό αναμένεται να απολαύσει αμέτρητους απαγορευμένους έρωτες, βεντέτες, εκβιασμούς, ίντριγκες, απαγωγές και όλα τα υπόλοιπα συστατικά ενός επιτυχημένου δράματος.

Πηγή mytv

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ