2024-02-09 11:55:03
Φωτογραφία για Συντονίστηκαν στους «Boomers» οι τηλεθεατές!
Μια διαφορετική έναρξη παρουσίασαν ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Πέμπτης, μιας και καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό στη νέα τους εκπομπή.

Ο τίτλος αυτής θα είναι στο εξής… «Boomers» κι όπως φάνηκαν στην μετρήσεις τηλεθέασης, οι τηλεθεατές συντονίστηκαν  και την αγάπησαν απο το πρώτο λεπτό  αφού σημείωσε μέσο όρο 17,3%* στο δυναμικό κοινό..

 Τι είπε ο Αντωνής Κανάκης στην έναρξη:

Ο Αντώνης Κανάκης παρουσίασε το πλατό και είπε χαρακτηριστικά τα εξής στην κάμερα των Boomers. «Κυρίες και κύριοι, αρχικά, θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη για αυτό που μόλις παρακολουθήσατε! Το καινούργιο αυτό σήμα της εκπομπής. Ωραία ξεκινήσαμε. Μπορεί αν είναι νέα εδώ τα πράγματα, η αρρώστια όμως επιμένει οπότε και πάλι προκαταβολικά συγνώμη για το βήξιμο».

«Και τώρα θα βάλω μουσική και θα παραδώσω στον τηλεσκηνοθέτη μας, τον Γρηγόρη Παναγιωτίδη, επειδή σήμερα σας καλωσορίζουμε στους Boomers. Μπαίνουν οι Boomers από σήμερα στη ζωή μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.


«Κυρίες και κύριοι, καλωσορίσατε στους Boomers! Αυτό έχουμε να το πούμε πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι πρώτη σεζόν και πρώτο επεισόδιο των Boomers! Τι είναι όμως οι Boomers; Είναι μια εκπομπή η οποία επί της ουσίας είναι εκπομπή… by Ράδιο Αρβύλα. Είναι μια προέκταση, μια παραλλαγή του Ράδιο Αρβύλα και θα καταλάβετε στη συνέχεια που θα δείξουμε κάποια πράγματα».

«Οπότε σήμερα σας καλωσορίζουμε από τους Boomers και κάποιες φορές θα βγαίνουμε από τους Boomers. Αυτό είναι το καινούργιο πλατό το οποίο το έχουμε λατρέψει ως Boomers και πρέπει να είναι το πρώτο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που το κοντρόλ είναι ενσωματωμένο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αντώνης Κανάκης με την κάμερα να δείχνει το στούντιο της νέας εκπομπής στο οποίο και πρωταγωνιστεί, εκ νέου, ένα τραπέζι στη μέσα με τρεις καρέκλες για την παρέα από τη Θεσσαλονίκη.

*μη καθαρό ποσοστό τηλεθέασης

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ