2024-02-15 12:31:36
Φωτογραφία για Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ετοιμάζεται για οριστικό τέλος;
Μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα δείχνει για πρώτη φορά υποτονικό στα νούμερα στην τηλεθέαση και οι σκέψεις για οριστικό τέλος αυτόν τον Ιούνιο υπάρχουν ήδη στον Alpha.

Η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή τη στιγμή το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Ωστόσο, το τέλος έρχεται πάντα ακόμη και σε κάτι τόσο καλό και πετυχημένο.

Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές στο καστ και τις τρανταχτές αποχωρήσεις στη φετινή σεζόν, η σειρά φαίνεται πιο αποδυναμωμένη από ποτέ με τα σημάδια «κορεσμού» να είναι πλέον έντονα. Το χιούμορ μπορεί να παραμένει ψηλά όμως οι ιστορίες των ηρώων μοιάζουν να έχουν «τραβηχτεί» πλέον λόγω των αναγκαστικών αλλαγών που έφεραν οι αποχωρήσεις των ηθοποιών.

Όπως αναγράφεται στη RealNews που κυκλοφορεί, το σενάριο οριστικής αυλαίας τον Ιούνιο που έρχεται βρίσκεται ήδη στο τραπέζι του Alpha. Οριστική απόφαση, ωστόσο, ακόμη δεν έχει ληφθεί. Η τύχη της «Μουρμούρας» θα καθοριστεί όταν αποφασιστεί τι θα γίνει με τον Σασμό. Αν ο Σασμός δε συνεχίσει σε 4η σεζόν τότε οι πιθανότητες αυξάνονται για τη διατήρηση της σειράς και του χρόνου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέμπτη, 15/2/2024: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέμπτη, 15/2/2024: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ