2024-02-24 13:00:02
Φωτογραφία για Η ΜΑΓΙΣΣΑ : Η Δαμιανή σφάζει την Αναστασία... - Θα καταφέρει ξανά να τη γλιτώσει;
Ο πόθος της να τον δει καπεταναίο των Λασκαραίων είναι τόσο δυνατός που δεν διστάζει ν’ αφήσει πίσω της κι άλλα πτώματα... Άλλωστε, ξεκίνησε σκοτώνοντας το ίδιο της το εγγόνι... Οπότε δεν θα λυπηθεί τη σύγκρια του Μιχαήλ, που ποτέ δεν χώνεψε ότι όσα χρόνια ζει δίπλα τους.

Ας δούμε, όμως, τι θα προηγηθεί μέχρι τη στιγμή που η Δαμιανή θα βάψει ξανά τα χέρια της με αίμα... Ο Τζανής, αφού γλιτώνει από τις κακουχίες και τα σκλαβοπάζαρα, καταφέρνει να πείσει τους Γερακάρηδες να σταθούν στο πλευρό του, για να δώσουν μάχη και να πάρει τον έλεγχο του πύργου των Λασκαραίων. Άλλωστε, και οι ίδιοι έχουν άσβεστο μίσος γι’ αυτούς. Ο Σπήλιος και η μάνα του, η Κυπριανή, έχουν σκοπό ζωής να εξαφανίσουν τη σειριά των Λασκαραίων. Για να πέσει όμως ο πύργος τους, χρειάζεται βοήθεια εκ των έσω. Και θα τους την προσφέρει η Δαμιανή, η οποία ποτέ δεν ήθελε να δει τον Μάρκο καπεταναίο και, φυσικά, ποτέ δεν χώνεψε την επιλογή του Μιχαήλ να τον χρίσει αρχηγό της σειριάς τους τόσο νωρίς.


Ωστόσο, η Αναστασία θα την πιάσει στα πράσα, ανακαλύπτοντας ότι βοηθάει τον εξόριστο Τζανή. Μπροστά στον κίνδυνο να... ναυαγήσει το σχέδιο του μοναχογιού της, η Δαμιανή δεν υπολογίζει τίποτα! Έχει δώσει την εντολή να σκοτώσουν τον εγγονό της, τη Χάιδω και τη Σιμώνη και είναι υπεύθυνη για το θάνατο πολλών ακόμα που κατηγορήθηκαν άδικα για το χαμό του βρέφους... Καθώς, όμως, δεν έχει πια την Πολυξένη να της κάνει τη βρόμικη δουλειά, το κάνει η ίδια.

Παίρνει ένα μαχαίρι και επιτίθεται χωρίς έλεος στην Αναστασία, πριν αυτή προλάβει να ενημερώσει το γιο της ή τον Μιχαήλ! Η Δαμιανή πιστεύει πως έχει κάνει το τέλειο έγκλημα και δεν θα την υποψιαστεί κανείς. Ότι θα καταφέρει ξανά να τη γλιτώσει. Όμως και πάλι βρίσκει απέναντι της τη Ρηνιώ! Την έξυπνη κόρη της, την ήρεμη δύναμη των Λασκαραίων, που δεν διστάζει να υπερασπιστεί το δίκιο, που δεν κουκουλώνει τις βρομιές, ακόμα κι αν τις έχουν κάνει οι δικοί της. Αυτό το γνωρίζει καλά η Δαμιανή... Θα αντέξει όμως η καρδιά της να βγάλει και την ίδια της την κόρη από τη μέση;

Πηγή Τηλεθεατής

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
CAR2UN. G. : ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
CAR2UN. G. : ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ