2024-03-04 09:20:28
Φωτογραφία για Πράσινο φώς για τον 2ο κυκλο της Μάγισσας
Έχει δικαιολογημένα αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές κερδίζοντας μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Η εξαιρετική και πρωτότυπη ιστορία της Μάγισσας δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη μεταφέρθηκε με ατμοσφαιρική και προσεγμένη σκηνοθετική «ματιά» από τον Λευτέρη Χαρίτο και με σπουδαίους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν τους πολυεπίπεδους ήρωες.

Ωστόσο, η ιστορία της Μάγισσας ολοκληρώνεται φέτος με… όσους από τους ήρωες να έχουν απομείνει ζωντανοί… να ετοιμάζονται για την Επανάσταση εναντίον της οθωμανικής αυτοκρατορίας αγωνιζόμενοι για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους. Παρά την επιτυχία της Μάγισσας όμως, κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει αν η σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit ο ΑΝΤ1 ενέκρινε το δεύτερο κύκλο της Μάγισσας, απόφαση που σίγουρα είναι πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει τη σειρά
. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του ΑΝΤ1 με την εταιρεία παραγωγής, την JK Productions, που πήρε το «πράσινο φως» για το δεύτερο κύκλο της Μάγισσας, αλλά με νέους ήρωες καθώς το σενάριο των Τσαμπάνη-Καλκόβαλη θα μεταφέρει την ιστορία ακόμα πιο πίσω χρονικά από τον πρώτο κύκλο, κάπου στις αρχές του 1700.  Ο Λευτέρης Χαρίτος προγραμματίζεται να ξεκινήσει γυρίσματα πριν το καλοκαίρι, αφού ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας να βγει στον αέρα αρχές της νέας σεζόν.

Βέβαια, τώρα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το τέλος του πρώτου κύκλου με τη Μάγισσα να δίνει πλέον ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00. Έτσι το 73ο και τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 9 Απριλίου και για να μην… σποϊλάρω θα «προδώσω» μόνο πως ακόμα και έως την τελευταία σκηνή… θα συνεχίζει να αποδεικνύει πόσο Μαγ(ευτ)ική σειρά είναι…!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζεστό σύγχρονο ρουστίκ σε 50τμ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζεστό σύγχρονο ρουστίκ σε 50τμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ