2024-03-18 08:21:48
Φωτογραφία για Ινδία: Η υπερταχεία επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε μετά από σύγκρουση με τρένο εμπορευμάτων κοντά στο Ajmer
Τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια μαζί με τον κινητήρα του Sabarmati-Agra Cantt Superfast Express εκτροχιάστηκαν στο Ajmer. Μετά το περιστατικό, σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο και απομακρύνουν τους επιβάτες.

indiatoday.in

Τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια και η ατμομηχανή του Sabarmati- Agra Cantt Superfast Express εκτροχιάστηκαν μετά από σύγκρουση με τρένο εμπορευμάτων.

Αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά όταν τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια και ο κινητήρας του Sabarmati Superfast Express εκτροχιάστηκε στο Ajmer του Ρατζαστάν μετά από σύγκρουση με τρένο εμπορευμάτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Madar γύρω στη 1.04 π.μ. όταν το τρένο με αριθμό 12548, Sabarmati- Agra Cantt Superfast Express, συγκρούστηκε με το τρένο εμπορευμάτων.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους των σιδηροδρόμων, ο μηχανοδηγός του τρένου έβαλε φρένο έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη σύγκρουση.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ