2024-03-21 10:15:02
Φωτογραφία για Εξετάζουν το Exatlon στον ΣΚΑΪ





Καινούργια αρένα, θέλουν να χτίσουν στον ΣΚΑΪ που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να ποντάρουν σε ριάλιτι. Έτσι στο τραπέζι του καναλιού βρίσκεται το Exatlon, το αγωνιστικό ριάλιτι που στις δύσκολες και ιδιαίτερες πίστες του δοκιμάζουν τις ικανότητες και αντοχές τους ικανοί αθλητές. Πώς είναι οι πίστες του Survivor; Ε… ανεβάστε αρκετά το βαθμό δυσκολίας και τότε θα καταλάβετε ότι στα παρκούρ του Exatlon δεν μπορεί να βρεθούν αθλητικές… ρόμπες, αλλά υπεραθλητές. Άλλωστε ο Ατζούν που έχει στο πορτοφόλιο του το συγκεκριμένο ριάλιτι το έχει δοκιμάσει σε άλλες χώρες και επιθυμεί να το φέρει και στη χώρα μας. Οπότε… αν βρεθούν ικανοί διαγωνιζόμενοι… τότε το Exatlon θα κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ αρχές της νέας σεζόν. 


Οι πιθανότητες μάλιστα είναι πολλές αφού μαθαίνω ότι ο ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής Acun Medya αναζητούν τον παρουσιαστή που πρέπει να έχει και καλές αθλητικές γνώσεις για να περιγράφει τους αγώνες. 

Προσοχή… για να προλάβω «ρεπορτάζ» και «ειδήσεις» να διευκρινίσω πως ο Γιώργος Λιανός δεν μπορεί να είναι παρουσιαστής του Exatlon, αφού στο δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν, τον Ιανουάριο του 2025, θα παρουσιάσει τον επόμενο κύκλο του Survivor, οπότε δεν μπορούν να τον κάνουν… μόνιμο κάτοικο Αγίου Δομίνικου. Επίσης, την ίδια περίοδο προβολής με το Exatlon ο Λιανός θα έχει αναλάβει την παρουσίαση του Voice που θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, οπότε όσο ταλαντούχος και να είναι -που είναι!- δεν θα μπορέσει να κοπεί… σε δύο ηπείρους. Α… και για να προλάβω άλλα «ρεπορτάζ»… ο Γιώργος Αγγελόπουλος -κατά ριάλιτι Ντάνος- θεωρώ πως έχει κάνει επαγγελματική στροφή, ενώ είναι ένα όνομα που «έπεσε»… και έφυγε… από το τραπέζι του σχεδιασμού

Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ