2024-04-08 13:15:34
Φωτογραφία για ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»
Καλούμε τα μέλη μας την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00' π.μ. στα γραφεία μας ΙΩΝ. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 39 - 40ζ όροφος, όπου θα πραγματοποιηθεί η ανά τριετία Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1ον. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, προκειμένου να διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων. 2ον Εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου. 3ον Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και 4ον. Αντιπροσώπων για Ο.Σ.Σ.Ε. και Α.Γ.Σ.Σ.Ε.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση, θα επαναληφθεί οριστικά την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 στο Ε.Κ.Θ. την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Α. Για τα ανωτέρω αναφερόμενα ΟΡΓΑΝΑ, δεχόμαστε υποψηφιότητες από 8 έως 30 Απριλίου 2024 και μέχρι ώρα 12:00' π.μ., στη Γραμματεία του Σωματείου μας.

Β. Στα μέλη μας θα σταλεί σχετικός φάκελος που θα περιέχει φάκελο ψηφοφορίας , ψηφοδέλτιο και απαντητικό φάκελο. Οι παραλήπτες των φακέλων, αφού σημειώσουν τους σταυρούς προτίμησης, θα τοποθετήσουν το ψηφοδέλτιο στο λευκό φάκελο ψηφοφορίας και, αφού τον σφραγίσουν, θα τον τοποθετήσουν μέσα στον απαντητικό φάκελο και θα τον στείλουν - «επιστρέφουν» στο Σωματείο, μέχρι τις 5 Ιουνίου 2024.

Ο απαντητικός φάκελος δεν χρειάζεται γραμματόσημο.

ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ