2024-05-17 10:01:00
Φωτογραφία για H επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στα παλιά της «λημέρια» ...
Χωρίς καλά - καλά να έχει στεγνώσει το μελάνι στο τηλεοπτικό διαζύγιο της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Alpha έχουν ξεκινήσει να διακινούνται σενάρια όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Το πρώτο θέλει ως νέο επαγγελματικό προορισμό της Τατιάνας Στεφανίδου τον ΣΚΑΪ με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν παρουσιάζοντας αρχικά καθημερινή πρωινή εκπομπή ενώ στη συνέχεια και με την έλευση του Γιώργου Λιάγκα μετακινήθηκε στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το όνομά της ακούγεται αυτή τη φορά για ενημερωτική εκπομπή με κοινωνικό προσανατολισμό στη ζώνη 12.00 - 14.00 απέναντι δηλαδή από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR.

Στον ΣΚΑΪ γίνεται γενναίο περαιτέρω άνοιγμα προς την ενημέρωση ως εκ τούτου θα μπορούσε το κανάλι του Φαλήρου να αποτελέσει το επόμενο επαγγελματικό βήμα της γνωστής δημοσιογράφου.

Το δεύτερο σενάριο που ακούστηκε είναι ο ΑΝΤ1. Ο σταθμός του Αμαρουσίου εδώ και δύο σεζόν έχει διερευνήσει το ενδεχόμενο να στήσει καθημερινή απογευματινή εκπομπή.


Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αρνηθεί στο παρελθόν αυτή την πρόταση ενώ αργότερα το ίδιο συνέβη και με τον δημοσιογράφο Νίκο Στραβελάκη. Η Τατιάνα Στεφανίδου θα μπορούσε να ήταν μια λύση για τη συγκεκριμένη ζώνη εάν και εφόσον ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να την ενεργοποιήσει.

Μια άλλη εναλλακτική είναι το πολύ πρωινό πρόγραμμα από τις 6.00 έως τις 10.00 που μένει κενό μετά τη δρομολογημένη αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη.

Πηγή:reader

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ