2024-05-27 09:26:47
Φωτογραφία για Ανεστάλη η απεργία των εργαστηριακών γιατρών
Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν σε πανελλαδική τηλεδιάσκεψη οι εργαστηριακοί γιατροί.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Το Σάββατο 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε πανελλαδική τηλεδιάσκεψη των εργαστηριακών γιατρών με στόχο την ενημέρωση των συναντήσεων του προέδρου της επιτροπής του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου μετά το ραντεβού με τον υπουργό υγείας την προηγούμενη Τετάρτη, καθώς και την πορεία των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Λόγω του γεγονότος ότι το .... Ελληνικό κοινοβούλιο διακόπτει τις εργασίες του εξ αιτίας των Ευρωεκλογών αποφασίστηκε προσωρινή αναστολή της κινητοποίησης, Αυτό δε σημαίνει ότι ο δίκαιος αγώνας των εργαστηριακών γιατρών θα σταματήσει . Οι γιατροί είμαστε σχεδόν έτοιμοι για ένα όνειρο ζωής που ήταν ένα ενιαίο συλλογικό όργανο το οποίο θα είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες , μακριά από κόμματα και επαγγελματίες συνδικαλιστές . Η ομοσπονδία θα έχει μόνο σκοπό ύπαρξης την προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων .


Τέλος , γίνεται σαφές ότι στα μέσα Ιουνίου, και σε περίπτωση που ο Υπουργός Υγείας δεν έχει νομοθετήσει αυτά που δεσμεύτηκε τα οποία οι εργαστηριακοί γιατροί περιμένουν να τα δουν εφαρμοσμένα στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ, Θα συνεδριάσουν εκ νέου για τον προγραμματισμό νέου κύκλου αντίδρασης, ακόμα πιο ισχυρού”

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (ΣΥΝ.ΕΡΓΑΣ.ΙΑ)

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.ΙΔ.Ε.Ι.Δ.ΕΛ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ