2024-06-04 19:21:28
Φωτογραφία για Συνάντηση Κώστα Πελετίδη, με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου
Σήμερα (4/6) το πρωί, στο Δημαρχείο της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, ο Πρόεδρος του ΟΣΕ, Γιάννος Γραμματίδης και από την πλευρά του Δήμου η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης & Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχναιίκων, Αναστασία Τογιοπούλου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα εξής: Η παραχώρηση στο Δήμο Πατρέων για αξιοποίηση και δημιουργία – επέκταση χώρου στάθμευσης οχημάτων, του τμήματος ιδιοκτησίας του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο, καθώς και η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στο χώρο από το Δήμο Πατρέων –θέματα που είχε θέσει ο Δήμαρχος Πατρέων στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με σειρά επιστολών του, καθώς και σε συναντήσεις.

Για τα παραπάνω, υπήρξε συμφωνία όλων των πλευρών και σ’ αυτό το πλαίσιο, υπήρξε δέσμευση ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ