2012-07-03 13:34:04
Φωτογραφία για CHAMPIONS LEAGUE ΝΕΩΝ!
Η Ευρώπη έχει αρχίσει πλέον να στρέφει το βλέμμα της στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και η UEFA αρχίζει και αυτή με τη σειρά της να δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ομάδες Νέων!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", το Δ.Σ. της UEFA ανακοίνωσε πως πάρθηκε η απόφαση τη σεζόν 2013-14 να διεξαχθεί Champions League Νέων!

Έτσι μετά από τη διοργάνωση του NextGen Series και η UEFA θα αρχίζει να ετοιμάζεται ώστε σε έναν χρόνο από τώρα να βάλει μπροστά και η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης να προγραμματιστεί και για τους Νέους. Μάλιστα έγιναν γνωστές και ορισμένες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διοργάνωση και όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η UEFA, στο Champions League Νέων οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι αυτές που θα βρίσκονται στη διοργάνωση και των επαγγελματιών. Και παράλληλα η κλήρωση των πρώτων ομάδων θα ισχύει και για τους μικρούς. Βέβαια εκεί που αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής, θα είναι στους ημιτελικούς, καθώς αυτό που ανακοινώθηκε είναι πως οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνονται σε ουδέτερα γήπεδα.


Από την άλλη βέβαια υπάρχει και η διοργάνωση του NextGen Series, όπου οι περισσότερες ομάδες που λογικά θα συμμετέχουν στο Champions League το 2013-14 θα βρίσκονται στο NextGen, διοργάνωση που δεν είναι αναγνωρισμένη από την UEFA. Και μάλιστα όλες οι ομάδες που συμμετέχουν εκεί, έχουν συμβόλαια. Κάτι το οποίο ισχύει και για τον Ολυμπιακό που έχει υπογράψει τριετή συνεργασία.

Φυσικά λύσεις υπάρχουν και μία απ’ αυτές είναι να πληρώσουν όλες οι ομάδες τη ρήτρα που υπάρχει στα συμβόλαια και έτσι να είναι μετά ελεύθερες να λάβουν μέρος στο Champions League των Νέων από την UEFA.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαφές Κεδίκογλου με εκδότες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαφές Κεδίκογλου με εκδότες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ