2012-07-03 14:53:42
Φωτογραφία για Δείτε πόσο έχει αλλάξει η πρωταγωνίστρια της «Εντατικής» Maura Tierney! [φωτο]
Κάποτε την παρακολουθούσαμε ως μία από τις καλύτερες γιατρούς της επιτυχημένης Αμερικανικής σειράς «ER» η οποία έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

Σήμερα, ηθοποιός Maura Tierney δεν θυμίζει σε τίποτα τη νεαρή εκείνη γιατρό καθώς από τότε έχει περάσει πάρα πολλά προβλήματα. Οι περιπέτειές της ξεκίνησαν το 2009 όταν πήγε στον γιατρό της για να δει τι της συμβαίνει λόγω ενός εξογκώματος που είχε βγάλει στο στήθος της.

Μάλιστα ο γιατρός της, εθισμένος από τον ρόλο της στη σειρά τη ζήτησε να τον βοηθήσει για να ‘διαβάσουν’ μαζί τη μαστογραφία που μόλις είχε βγει. Ο ογκολόγος προφανώς δεν ήθελε να είναι ο ίδιος αγγελιοφόρος των κακών μαντάτων που είχε καταλάβει πως είχε η ηθοποιός αφού διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού.

«Ήταν η πιο σουρεαλιστική, τρελή στιγμή που έχω ζήσει” είπε η 47χρονη ηθοποιός η οποία φωτογραφήθηκε τελευταία φορά πριν από μερικούς μήνες σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Έδειχνε καλά στην υγεία της, όμως αρκετά καταπονημένη καθώς η περιπέτεια με την υγεία της τη λύγισε. Και φυσικά, πλέον ο χρόνος έχει κάνει πολύ αισθητά τα σημάδια του πάνω της μιας και δεν θυμίζει σε τίποτα τη γοητευτική γιατρό του ER.

ΤΟ ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! LORD OF THE RINGS !!! ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΏ ΔΩΡΕΑΝ !!!
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συριακή περιπλοκή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συριακή περιπλοκή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ