2012-07-03 15:05:37
Φωτογραφία για Αλβανικό δημοσίευμα: Παρόλο που είναι βυθισμένη στην κρίση, η Ελλάδα δεν τραβάει  χέρι από τη Βόρειο Ήπειρο!
Τι αναφέρει η ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ για την Ελληνική Μειονότητα 

Η αλβανική εφημερίδα “Gazeta Shqiptare”  δημοσίευσε σήμερα “αποκαλυπτικό» άρθρο, σύμφωνα με το οποίο το ΥΠΕΞ Ελλάδος, κήρυξε διαγωνισμό για την δημιουργία βάσης δεδομένων για την Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία. Το πρόγραμμα έχει κόστος 45.000 ευρώ και στοχεύει στην συγκέντρωση ιστορικών, κοινωνικών και πολιτιστικών στοιχείων που αφορούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα, τα οποία 

στη συνέχεια θα δημοσιευτούν σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες του διαδικτύου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα, το πρόγραμμα είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ και αφαιρέθηκε μετά από λίγες ώρες, ωστόσο η εφημερίδα πρόλαβε να το δει!!!  Ο αρθογράφος Thimi Samarxhi, που ασχολείται συχνά με τα ελληνοαλβανικά και θέματα που αφορούν την ΕΕΜ, δεν παραλείπει να τονίσει το ενδιαφέρον της Ελλάδος - παρά την βαθιά οικονομική κρίση – και παρουσιάζει σε μετάφραση την αναφορά του Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος για την Ελληνική Μειονότητα, την οποία αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια:

Διαβάστε περισσότερα »
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ