2012-07-03 16:54:11
Φωτογραφία για Γέμισε η Αθήνα παράνομους οίκους ενοχής...Έσπασε όλα τα κοντέρ το trafficking στην Ελλάδα...
Από τα καθημερινά δελτία τύπου της ΕΛ.ΑΣ για κλείσιμο οίκων "ενοχής" βγαίνει το εξής συμπέρασμα. Η πορνεία και το trafficking στην Ελλάδα έχει σπάσει όλα τα κοντέρ.

Κάποιοι οι οποίοι κόπτονται για τα δικαιώματα όλων (πχ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ..το ΚΚΕ έχει πάρει πολύ σωστή θέση) δεν δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για γυναίκες και παιδιά που πέφτουν θύματα trafficking από τους νταβατζήδες των Βαλκανίων.

Ποιες εκδηλώσεις και ποιες προσπάθειες κατέβαλαν (που και πότε) όπως συνήθως κάνουν σε άλλες περιπτώσεις που θεωρούν οι ίδιοι ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα?

Μόνο λόγια (πχ οι πελάτες είναι Έλληνες) και αρλουμποθεωρίες σε μια προσπάθεια να τα φορτώσουν όλα στην παγκοσμιοποίηση τον καπιταλισμό και όταν τελειώσουν αυτά αρχίζουν τα κόμπλεξ και οι αοριστίες "πίσω από όλα αυτά κρύβονται κάποιοι Έλληνες και ότι η αστυνομία τα παίρνει".

Έστω μια κινητοποίηση ρε μάγκες Που είναι η ευαισθησία σας για όλα αυτά τα κοριτσάκια που εκμεταλλεύονται κάτι περίεργοι τύποι που κυκλοφορούν με χλιδάτες bmw και τζιπ τελευταίας τεχνολογίας?


Τόσες ΜΚΟ έχετε...

Κάντε μια πορεία στη Φυλλής.Στο Μεταξουργείο και σε άλλα σημεία που κάποιοι άνθρωποι βιώνουν μαρτυρικές ώρες εν μέσω εκβιασμών,απειλών και ξυλοδαρμών. 

Από το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ...

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, χθες (2-7-2012) το βράδυ διενεργήθηκαν έλεγχοι σε είκοσι τρείς (23) οίκους ανοχής.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι επτά (7) από τους ανωτέρω οίκους ανοχής λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν παραβιασθεί οι σφραγίδες που είχαν τεθεί από την αρμόδια Αρχή.

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα, εκ των οποίων δώδεκα (12) αλλοδαπές και δύο (2) ημεδαπές γυναίκες καθώς και ένας (1) ημεδαπός άνδρας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ