2012-07-03 17:38:11
Φωτογραφία για Πόσο ακόμα θα μας δουλεύουν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές;
Έχουμε πολλές φορές ακούσει το παραμύθι της αριστεράς για τους «μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα κυνηγημένοι από ολοκληρωτικά καθεστώτα και βαρβάρους». Ατελείωτες ώρες τηλεοπτικού χρόνου έχουν καταναλωθεί από την κρατική, μάλιστα, τηλεόραση και ραδιοφωνία για να πειστούν οι Έλληνες ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα και ζητάνε πολιτικό άσυλο, γιατί η άλλη εναλλακτική που έχουν είναι ο θάνατος στα χέρια των Ταλιμπάν ή της Αλ Κάιντα ή παρομοίων καταστάσεων. Δακρύβρεχτες ιστορίες σε πολυέξοδα ψευδοντοκυμαντέρ που έχει ακριβοπληρώσει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, μέσω των φόρων, έχουν αποπειραθεί να παρουσιάσουν ένα ψευδές είδωλο της πραγματικότητας.

Πως όμως όλα αυτά γκρεμίζονται με μία και μόνη αλήθεια που δεν μπορούν να κρύψουν οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, αλλά επιλέγουν να την περνάνε στα ψιλά των εφημερίδων τους; Φυσικά τηλεοπτικός χρόνος δεν υπάρχει για αυτή την είδηση... Διαβάζουμε λοιπόν στο «Βήμα» τα στοιχεία που έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: «Περισσότεροι από 8.800 είναι οι μετανάστες που έχουν, μέχρι σήμερα, εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης. Από αυτούς, οι 7.052 είναι μη νόμιμοι μετανάστες, οι 1.661 είναι αιτούντες άσυλο και οι 106 είναι μετανάστες που έχουν ζητήσει άσυλο και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους.»


Κοινώς 1661 άτομα που έχουν αιτηθεί άσυλο επιλέγουν να επιστρέψουν στους «ταλιμπάν», για να εκτελεστούν με συνοπτικές διαδικασίες παρά να μείνουνε στην Ελλάδα. Επειδή, βεβαίως, κανείς δεν πιστεύει την παραπάνω τραγελαφική εκδοχή πάμε να εξετάσουμε το ζήτημα μπας και βρεθεί η πραγματικότητα; Η πραγματικότητα είναι ότι η πλειοψηφία των αιτήσεων ασύλου είναι ψεύτικες και γίνονται, κατ’ εντολήν, συγκεκριμένων «αντιφασιστικών» ΜΚΟ μόνο και μόνο για να μπορέσει ο λαθρομετανάστης να πάρει χαρτί προσωρινής παραμονής, το οποίο αντιστοιχεί σε μόνιμης διαμονής δεδομένης της απόδοσης λειτουργίας του «ελληνικού» κράτους. Γιατί όμως φεύγουνε τώρα; Πολύ απλά δεν υπάρχει πολύ «ψωμί» στην Ελληνική «αγορά»...και η περίοδος ανέχειας της κοινωνίας σε θλιβερά περιστατικά από λαθρομετανάστες εξαντλήθηκε κι αυτή.

Αυτό, βεβαίως, που μένει πέραν του αυξανόμενου κύματος εγληματικότητας είναι το διαχρονικό «δούλεμα», ψιλό γαζί, που ρίχνουν ΜΜΕ και αριστερά στον Ελληνικό Λαό, σχετικά με το ζήτημα των «κακόμοιρων μεταναστών».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ