2012-07-03 17:53:08
Φωτογραφία για Όνειρό μου το Champions League...
Έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και γιατί όχι να κερδίσει φανέλα βασικού εμφανίστηκε ο Κλοντ Ντιελνά, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό «France Football». «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι σε καλό ευρωπαϊκό επίπεδο και παίζει στο Champions League», τόνισε ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλοντ Ντιελνά στο «France Football»

Κλοντ, μετά από τέσσερις σεζόν στην Ιστρ συνεχίζεις την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη στροφή στην καριέρα σου, πώς αισθάνεσαι για αυτό;

«Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω. Δεν πρόκειται να αλλάξω κάτι σε αυτά που έζησα στην Ιστρ. Ωστόσο, για την βελτίωσή μου, είναι κάτι ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι σε καλό ευρωπαϊκό επίπεδο και παίζει στο Champions League. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή, αυτό είναι ένα όνειρο»

Υπάρχει αρκετή πίεση στον Ολυμπιακό. Φοβάσαι για αυτό;


«Όχι, αυτό δεν με τρομάζει. Ξέρω ότι μερικές φορές οι οπαδοί του γίνονται φανατικοί. Επίσης, συμμετέχει σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ήξερα ότι με παρακολουθούν και ενθουσιάστηκα, όταν μου παρουσίασαν το πλάνο τους».

Με παίκτες όπως ο Σουηδός Μέλμπεργκ ή ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Αβραάμ Παπαδόπουλος, πώς αισθάνεσαι τον ανταγωνισμό;

«Δεν το βλέπω σαν να παίρνω μία ευκαιρία. Είμαι σε θέση να βγω μπροστά και να είμαι απέναντι σε κορυφαίους παίκτες. Είμαι ανταγωνιστικός και είναι το πραγματικό κίνητρό μου».

http://www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ