2012-07-03 19:17:33
Φωτογραφία για ΔΙΑΦΟΡΑ... ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του στον Γιώργο Πρίντεζη, με τον παίκτη να θέλει εγγυημένο και τον τρίτο χρόνο στο νέο του συμβόλαιο και όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις επιστρέψει ο ίδιος με την Εθνική από τη Βενεζουέλα.

Πριν από τρία χρόνια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", ο Γιώργος Πρίντεζης είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό κλειστό τριετές συμβόλαιο και θέλει να γίνει το ίδιο και τώρα. Η πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έγινε σε πολύ καλό κλίμα αλλά δεν υπήρξε συμφωνία και η διαφορά δεν ήταν στο οικονομικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι στον Πρίντεζη είναι για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ. Μάλιστα εάν γίνει η μεταγραφή ο "Πριντ" θα παραμείνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης πίσω από τον... «απλησίαστο» Βασίλη Σπανούλη.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν έχουν έρθει σε συμφωνία οι δύο πλευρές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι οτι ο Πρίντεζης θέλει εγγυημένο και τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα το ΝΒΑ και οι Νικς. Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφού τελειώσει το Προολυμπιακό τουρνουά και επιστρέψουν στην Ελλάδα οι διεθνείς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ