2012-07-03 19:57:11
Φωτογραφία για Για τον μισό ποινικό κώδικα κατηγορούνται οι 25 αντιεξουσιαστές της Θεσσαλονίκης..Είχαν χωριστεί σε 2 ομάδες και έκαναν μέχρι και απόπειρες ανθρωποκτονίας μεταξύ τους...
Ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννας Ζωγράφου οδηγήθηκαν σήμερα οι 25 “αντιεξουσιαστές”, οι οποίοι συνελήφθησαν εχθές σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος των συλληφθέντων σωρεία κατηγοριών, ενώ από την Πέμπτη θα αρχίσουν να απολογούνται ενώπιον της ε’ ανακρίτριας.

Αναλυτικά, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για: σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, απρόκλητες φθορές, διακεκριμένες κλοπές, εμπρησμός από πρόθεση με κίνδυνο για άνθρωπο και σε ξένα πράγματα, κατοχή εκρηκτικών υλών, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ίδια χρήση, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ