2012-07-04 00:16:01
Φωτογραφία για Συνέλαβαν δημοσιογράφο στη Θεσσαλονίκη!
Δημοσιογράφο, τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης προσήγαγαν αστυνομικοί το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης Το..."αμάρτημα" του δημοσιογράφου, ήταν ότι κάλυπτε την μεταγωγή των 25 αντιεξουσιαστών συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί που προσήγαγαν τον δημοσιογράφο, ενήργησαν υπό τις διαταγές ενός αστυνομικού υποδιευθυντή, επικεφαλής της επιχείρησης.

Μάλιστα ο ανώτατος αστυνομικός «ούρλιαζε» συλλάβετε τον και πάντε τον στο Α.Τ. Πλατείας. Επίσης παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος τους ενημέρωσε για την ιδιότητά του και επέδειξε την επίσημη δημοσιογραφική ταυτότητά αυτοί, του επέβαλαν, για να μην τον συλλάβουν όπως είπαν να σβήσει το υλικό που είχε απαθανατίσει. Επίσης, σημειώνεται πως οι αστυνομικοί δεν απέδειξαν τόσο μένος στα τηλεοπτικά κανάλια που και αυτά αποθανάτισαν το συμβάν. Μάλιστα, σε ερώτηση του προσαχθέντα δημοσιογράφου προς τους αστυνομικούς , για ποιο λόγο δεν απαγόρευσαν τα κανάλια να απαθανατίσουν το γεγονός και απαγόρευσαν μόνο σε εκείνον η απάντηση ήταν: «Τώρα τι ψάχνεις έτυχε να πιάσουμε εσένα, ήσουν μόνος σου, γι’ αυτό, να πήγαινες μαζί με τους υπόλοιπους».

Τέλος, σημειώνεται πώς ανεξήγητη παραμένει η συμπεριφορά και το μένος που επέδειξε ο εν λόγω επικεφαλής την ώρα που οι ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας επιθυμούν καλή συνεργασία με τα ΜΜΕ και τους παρέχουν όλες τις νόμιμες για το επάγγελμά τους διευκολύνσεις.

πηγή: thousandnews
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ