2012-07-04 07:37:04
Φωτογραφία για Οι Financial Crimes βάζουν... βόμβα στην ΕΣΗΕΑ!
Κάηκε... η θέση του ταμία!

Στον αέρα απειλεί να τινάξει την ΕΣΗΕΑ η παράταξη Πρωτοβουλία για την Ανατροπή (Financial Crimes) καθώς μετά την παραίτηση του Γιάννη Αγγέλη από τη θέση του μέλους του ΔΣ και του Ταμία ο αντικαταστάτης του στο ΔΣ Μωϋσής Λίτσης αρνήθηκε να  τον αντικαταστήσει στη θέση του Ταμία.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι η παραίτηση Αγγέλη έγινε στο πλαίσιο εσωτερικής συμφωνίας της παράταξης και παρά το ότι είχε συμφωνηθεί διαπαραταξιακή κατανομή του Προεδρείου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με το axiaplus.gr,  ο Μωϋσής Λίτσης αρνήθηκε πεισματικά να αναλάβει τη θέση του Ταμία με αποτέλεσμα να υπάρξει αδιέξοδο.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ διέκοψε τη συνεδρίαση η οποία θα συνεχιστεί σήμερα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Μωυσής Λίτσης στη συνεδρίαση επέμενε τη θέση του Ταμία να αναλάβει άλλο μέλος του ΔΣ από άλλη παράταξη. Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες προτάσεις οι οποίες δεν φαίνεται να δίνουν λύση καθώς είτε υπήρξε άρνηση (πχ Τσαλαπάτης) είτε άλλα μέλη του ΔΣ δεν δέχτηκαν να υπάρχει δεύτερος εκπρόσωπος από την ίδια παράταξη παρ ότι το Προεδρείο είναι διαπαραταξιακό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ θέμα συζήτησης ήταν η θέση του Ταμία ο Μωϋσής Λίτσης επιχείρησε να βάλει και άλλα θέματα όπως αυτό του ΕΔΟΕΑΠ για να δεχτεί τα πυρά της Γραμματέως της Ένωσης Μαρίας Αντωνιάδου η οποία μεταξύ άλλων του είπε ότι η κριτική είναι εύκολη όταν γίνεται χωρίς κόστος και τον κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες του τηρώντας τις συμφωνίες της παράταξής του ώστε να μην μείνει ακέφαλη η ΕΣΗΕΑ σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφ όσον δεν βρεθεί λύση στο θέμα της αντικατάστασης του ταμία η ΕΣΗΕΑ κινδυνεύει να βρεθεί σε περιπέτεια και να αντιμετωπίζει προβλήματα όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του ΕΔΟΕΑΠ να μην μπορεί να προσλάβει ελεγκτική εταιρία να κάνει έλεγχο αφού δεν θα υπάρχει ταμίας για να μπορεί να εκτελέσει τις εργασίες που προβλέπονται από το καταστατικό.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ