2012-07-04 07:41:04
Φωτογραφία για Ζάκυνθος: Ο νεκρός που βρέθηκε στα βράχια ήταν 32χρονος Τσέχος αρχιτέκτονας
Άσχημο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα στον 32χρονο Τσέχο τουρίστα, Μιχάλ Χοσνόρ, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε νεκρός σε απόκρημνα βράχια στο Σχοινάρι Βολιμών.

Αρχικά, το Λιμεναρχείο δεν κατάφερε να βρει την ταυτότητα του δράστη, αφού πάνω του δεν είχε κανένα σχετικό έγγραφο. Η αναγνώριση του άτυχου άνδρα, όμως, έγινε από τους γονείς και τον αδελφό του, οι οποίοι ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Κατασταρίου ότι έχασαν τα ίχνη του.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο 32χρονος είχε πάει πριν από λίγες ημέρες με την οικογένειά του στο νησί, ούτως ώστε να κάνουν διακοπές. Διέμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αλυκών και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αρχιτέκτονας μηχανικός και οι οικείοι του ισχυρίζονται πως ήταν και λάτρης της φύσης (έκανε και ορειβασία). Είχε πάει στο Σχοινάρι με το αυτοκίνητο και του άρεσε η τοποθεσία, καθώς και το ηλιοβασίλεμα. Τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα 2), έφυγε από το ξενοδοχείο με τα πόδια και ύστερα από τέσσερις περίπου ώρες έφτασε στο Σχοινάρι.

Γύρω στις 6 το πρωί, λοιπόν, έβγαλε τα παπούτσια του (αυτά βρέθηκαν από την Αστυνομία) και προσπάθησε να βρει μια καλύτερη θέση για να δει τις ομορφιές της περιοχής. Για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στα βράχια από ύψος 40 περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αφού ο 32χρονος περνούσε, κατά περιόδους, κατάθλιψη. Οι γονείς του, πάντως, ισχυρίστηκαν πως ήταν απολύτως καλά το τελευταίο διάστημα και είναι βέβαιοι ότι ο θάνατός του προήλθε από λάθος και δεν ήταν προαποφασισμένος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ