2012-07-04 10:38:01
Φωτογραφία για Μέσα η τρόικα απ έξω το ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
Δυνάμεις της επιτροπής ανέργων της γραμματείας Εμπορίου-Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας-Τριανδρίας προχώρησαν ...σε κινητοποίηση χθες το πρωί, στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ, στην οδό Παπαναστασίου, διεκδικώντας δωρεάν μεταφορές για φοιτητές και ανέργους. Παράλληλα, διεκδίκησαν και πέτυχαν τη διαγραφή προστίμων που είχαν επιβληθεί σε άνεργους και φοιτητές που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΜΑΣ πληροφορήθηκαν ότι στο χώρο των γραφείων του ΟΑΣΘ βρισκόταν κλιμάκιο της Τρόικας.

Άμεσα, οι αγωνιστές κάλεσαν τους εργαζόμενους του οργανισμού, αλλά και πλήθος ανέργων που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα γραφεία του ΟΑΕΔ, στο ίδιο κτήριο, να κινητοποιηθούν. Απαίτησαν να μάθουν το λόγο της παρουσίας της Τρόικας, καθώς και την άμεση απομάκρυνσή της.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων που συντελείται από κοινού από κυβέρνηση και Τρόικα, στη γραμμή και τις επιδιώξεις των μονοπωλίων.

Δυναμώνουμε τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές, τις επιτροπές αγώνα φοιτητών. Οργανώνουμε την πάλη για τη συνολική ανατροπή της αντιλαϊκής βαρβαρότητας.

Οι Γραμματείες Θεσσαλονίκης ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ, ΜΑΣ.

Οι Λαϊκές Επιτροπές Θεσσαλονίκης
seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ