2012-07-04 10:53:18
Φωτογραφία για Για να έχετε τέλεια φρύδια
Τα φρύδια, αν δεν τα έχετε βγάλει σωστά, μπορούν να τονίσουν πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και φυσικά να αναδείξουν τις όποιες ατέλειές σας. Γι’ αυτό πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή όταν πιάνετε το τσιμπιδάκι Για να μην τα καταστρέψετε

Εάν παίρνετε το τσιμπιδάκι για να αφαιρέσετε ελάχιστες τρίχες που έχουν βγει, στην πραγματικότητα δεν καθαρίζετε τα φρύδια σας, τα καταστρέφετε… Η πιο σωστή κίνηση είναι να βγάζετε τα φρύδια σας μετά από δύο τουλάχιστον εβδομάδες.

Σταματήστε να αφαιρείτε πολλές τρίχες από τις άκρες τους. Τουλάχιστον πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το σημείο διότι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο συνολικό αποτέλεσμά τους.

Αυτό που πρέπει πάντως να κάνετε, είναι να τοποθετήσετε ένα πινέλο πλάγια από τη μύτη σας προς το τελείωμα του ματιού. Θα καταλάβετε που πρέπει να είναι η άκρη του φρυδιού.

Σταματήστε το μεγεθυντικό καθρέφτη και βγάλτε τις τρίχες με τον κανονικό ακόμη κι αν δεν τις βλέπετε όλες. Είναι προτιμότερο να αφήσετε κάποιες παρά να αλλοιώσετε το σχήμα τους.

Και μην παίρνετε ψαλίδι για να τα κουρεύετε. Καλό είναι μόνο να τα χτενίζετε…
tuned
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ