2012-07-04 11:14:03
Φωτογραφία για Πήραν πίσω το μετάλλιο που έδωσαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο!
Το’ παν και το’ καναν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Κατά πλειοψηφία έγινε δεκτή η πρόταση του βουλευτή της Ν.Δ. και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλη Ταμήλου, να παρθεί… πίσω το μετάλλιο και το χρυσό κλειδί της πόλης από τον υπόδικο πρώην υπουργό.

Ο Μιχ. Ταμήλος, ο οποίος είχε υπερψηφίσει τότε να δοθεί το μετάλλιο στον Άκη Τσοχατζόπουλο μιας κι ο Δήμος προωθούσε την ανταλλαγή οικοπέδων του Στρατού, είπε χαρακτηριστικά πως «έπρεπε να εξετάσουμε καλύτερα την περίπτωση τότε, αλλά όπως και να ‘χει οφείλουμε σήμερα να πάρουμε πίσω τις διακρίσεις που του απονείμαμε».

Αποκορύφωμα της τοποθέτησής του, ήταν πως «στο κάτω-κάτω δεν έγινε κι η δουλειά μας, αφού δεν ολοκληρώθηκαν οι ανταλλαγές»!!!

Η Λαϊκή Συσπείρωση αποχώρησε από τη διαδικασία με τον επικεφαλής της Γιώργο Καϊκη να λέει «εσείς που το δώσατε να το πάρετε πίσω», ενώ και ο δημοτικός σύμβουλος του «Φυσάει Κόντρα», Γιώργος Λουλές είπε πως «θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι παραδείγματα δίνετε στη νεολαία»…


Στα… ενδιαφέροντα της συνεδρίασης, η τοποθέτηση του σημερινού αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης το 1999 οπότε και δόθηκε το μετάλλιο, Θόδωρου Σπανού ο οποίος… υπενθύμισε στον Μ. Ταμήλο «ότι καλά τα λέτε τώρα, αλλά τότε ήταν 250 άτομα έξω από τη πόρτα της αίθουσας συνεδριάσεων και ζητούσαν… 250 ρουσφέτια»!!!

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Λάππα, Αχιλλέας Μυσιρλής εξέπληξε λέγοντας πως «δεν θα πρέπει να γλύφουμε κάποιον όταν είναι ισχυρός και να τον χτυπάμε τώρα που τα κανάλια και τα ΜΜΕ τον καταδικάζουν».

Για την ιστορία το μετάλλιο και το χρυσό κλειδί της πόλης… επιστρέφουν στα Τρίκαλα.

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ